Hocam vucut agırlıgı ile olan egzersizlerde gucten cok vucut agırlıgı onemli. Misal şimdi size 110 kilo bench versek kaldıramazsınız, yani agırlıkla bire bir aynı oranda olmuyor. Ancak mantıgı anlattım sanırsam.
Sporla tanışık değilseniz normal kas gücünüz çok az kendinizi kaldırıp indirmekte güçlük çekiyorsunuz. Zayıflamak için diyet uygulayın yanında da kardiyo yapın. Kas kütlesi artırımını sonra gerçekleştirirsiniz.
Ben 140 kiloydum. İlkte 1-2 sonrasında 3-4-5 derken 16-17 ye çıktı. Kickboks gibi alternatif dövüş sporlarında kollara fazlasıyla kas geliştirmeni sağlıyor. Yani zamanla artacak 3 hiç yoktan iyidir.
Sporla tanışık değilseniz normal kas gücünüz çok az kendinizi kaldırıp indirmekte güçlük çekiyorsunuz. Zayıflamak için diyet uygulayın yanında da kardiyo yapın. Kas kütlesi artırımını sonra gerçekleştirirsiniz.
Hocam haftada 3 gün 7km olmak üzere yürüyüş yapıyorum. Ayrıca yine haftada 3 gün 7,5kg'lık dumbell'lar ile full body çalışıyorum. Sanıyorum bu şekilde her ikisini birden yapabilirim.
Siz çektikçe artacak. 110 kilo olmanız elbette fark yaratıyordur fakat o kadar da etkileyeceğini sanmıyorum. Günlük hiç yoksa kendinizi 2 kere zorlayarak çekebildiğiniz kadar şınav çekseniz bile 1 haftada 7 - 8 şınava çıkabilirsiniz.
Ben 140 kiloydum. İlkte 1-2 sonrasında 3-4-5 derken 16-17 ye çıktı. Kickboks gibi alternatif dövüş sporlarında kollara fazlasıyla kas geliştirmeni sağlıyor. Yani zamanla artacak 3 hiç yoktan iyidir.