technohakanpat Centipat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 17 4 Kasım 2019 #1 PC'ye üst üste driver'lar kurdum zaman içinde ve kurmadan önce önceki driverlarımı silmedim. PC'ye zarar verir mi?
PC'ye üst üste driver'lar kurdum zaman içinde ve kurmadan önce önceki driverlarımı silmedim. PC'ye zarar verir mi?
Çözüm GerginGörünüşlüAdam 4 Kasım 2019 Bir şey olmaz. Ben bilgisayarı aldığımdan beri hiç silmedim. Sadece fazladan yer kaplar bilgisayarında.
Bir şey olmaz. Ben bilgisayarı aldığımdan beri hiç silmedim. Sadece fazladan yer kaplar bilgisayarında.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 4 Kasım 2019 #2 Bir şey olmaz. Ben bilgisayarı aldığımdan beri hiç silmedim. Sadece fazladan yer kaplar bilgisayarında. Artı 0 Eksi Çözüm
Bir şey olmaz. Ben bilgisayarı aldığımdan beri hiç silmedim. Sadece fazladan yer kaplar bilgisayarında.
enes acu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.673 Çözümler 3 4 Kasım 2019 #3 Yenisini kurarken eski driveri kaldırıyor zaten. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Kasım 2019 #4 GerginGörünüşlüAdam dedi: Bir şey olmaz. Ben bilgisayarı aldığımdan beri hiç silmedim. Sadece fazladan yer kaplar bilgisayarında. Genişletmek için tıkla... Yer kaplama konusu kısmen doğru. Windows eski sürümü saklıyor ama sadece gerekli INF, SYS ve DLL dosyalarını. Yani öyle 400-500 MB bir yer kaplama durumu yok. Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam dedi: Bir şey olmaz. Ben bilgisayarı aldığımdan beri hiç silmedim. Sadece fazladan yer kaplar bilgisayarında. Genişletmek için tıkla... Yer kaplama konusu kısmen doğru. Windows eski sürümü saklıyor ama sadece gerekli INF, SYS ve DLL dosyalarını. Yani öyle 400-500 MB bir yer kaplama durumu yok.