Kapalı Üst ve orta seviye bilgisayar parçaları!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
16
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde birçok bilgisayar parçaları var. Bazıları arkadaşımın, bazıları benim. İkimizinde nakit ihtiyacı olduğu için elden çıkarıyoruz. Tüm detaylara sahibinden.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sorularınıza buradan veya sahibinden.com üzerinden mesaj attığınız takdirde cevap verebilirim.

.......

Son düzenleme:
En iyisi get ben get siz hiç birşey almam. Kırık çıkar çizik çıkar beğenmem bir yerinde bir sorun olur ondan sonra uğraş dur. Ver komisyon oranını kafan rahat etsin. En iyisi bu. Ayrıca neden önce para istiyorlar ki. O bize güvenmiyorsa bizler neden satıcılara güveniyoruz?

@shankssann

Eyvallah kardeşte kendi düşüncelerini niye buraya yazıp ilanı kötülemeye çalışıyorsun. Banane senin güvenip güvenmediğinden. Eğer insanlara akıl vermek istiyorsan git konu aç orada belirt fikrini. Benim GET sistemine karşı bir tavrım yok. Sadece bana sıkıntılar yaşattığı kullanmak istemiyorum. Zaten almak isteyen insan Antalya da ise gelip elden alma şansı da veriyorum.

Tabiki sizene hocam. Ben zaten sizin için söylemedim ki yukarıda ki arkadaş için belirttim. Senin konunda olmasa idi o mesaj senin konuna yazmazdım. Ayrıca burası bir forum senin benim diye birşey yok. Ayrıca bilmenizi isterim elden daha büyük sıkıntı. Get sistemin de birkaç gün ürünü deneme fırsatı oluyor. Hadi ürünü elden aldık taktık sıkıntı yok. 10 dakika sonra oyun oynarken pat pat diye sıcaklık dan dolayı atmalar başlarsa yada daha farklı sorunlar. Get de alırsın ürünü denersin içine sinerse okey lersin. En iyi sistem get sistemi elden filan her türlü sakata gelme ihtimali var. Gittin metrobüs den aldın ürünü satıcı ile buluştun parayı da verdin. Eve geldin taktın A birde ne göreyim çalışmıyor demekten se get iyidir. Ben bir ara bir Laptop aldım makina sağlam çalışıyor sıkıntı yok. Aradan 5 dakika geçti cihaz yanıyor sıcaklık dan sürekli kapanıyor direk onay vermedim ürünü geri gönderdim. Elden almış olsanız kaldı elinizde arayında bulun satıcıyı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…