A acemi emo Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #11 furkiseren dedi: Windows 7'yi alışamadığın için mi yoksa sistemin içinmi hala kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hangi bölümü okuyorsun?(okuyorsan)
furkiseren dedi: Windows 7'yi alışamadığın için mi yoksa sistemin içinmi hala kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Hangi bölümü okuyorsun?(okuyorsan)
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #12 acemi emo dedi: Hangi bölümü okuyorsun?(okuyorsan) Genişletmek için tıkla... Neden Google kullanıyorsun?
acemi emo dedi: Hangi bölümü okuyorsun?(okuyorsan) Genişletmek için tıkla... Neden Google kullanıyorsun?
furkiseren Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Boşluk Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2021 #13 iKayraOnur dedi: Neden ismini kettle yapmak istedin? Genişletmek için tıkla... Zamanında boku no Hero academia ve uğur böceği ile karakedi fanı olduğum için ikisine ortak bir isim buldum. Orijinal olduğunu görünce böyle bıraktım.
iKayraOnur dedi: Neden ismini kettle yapmak istedin? Genişletmek için tıkla... Zamanında boku no Hero academia ve uğur böceği ile karakedi fanı olduğum için ikisine ortak bir isim buldum. Orijinal olduğunu görünce böyle bıraktım.
A acemi emo Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #14 PhycoBatM dedi: Neden Google kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Google'a alışkınım ve daha hızlı gibi geliyor bana.
PhycoBatM dedi: Neden Google kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Google'a alışkınım ve daha hızlı gibi geliyor bana.
furkiseren Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Boşluk Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2021 #15 acemi emo dedi: Hangi bölümü okuyorsun?(okuyorsan) Genişletmek için tıkla... Daha bölüm okumaya başlamadım ama Bilgisayar ile ilgili bölümleri okumayı düşünüyorum.
acemi emo dedi: Hangi bölümü okuyorsun?(okuyorsan) Genişletmek için tıkla... Daha bölüm okumaya başlamadım ama Bilgisayar ile ilgili bölümleri okumayı düşünüyorum.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 28 Haziran 2021 #16 furkiseren dedi: Windows 7 yi alışamadığın için mi yoksa sistemin içinmi hala kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sevdiğim için. Windows 10 çok rahat kaldırır normalde.
furkiseren dedi: Windows 7 yi alışamadığın için mi yoksa sistemin içinmi hala kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Sevdiğim için. Windows 10 çok rahat kaldırır normalde.
S Sadeceibrahim Decapat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 459 Çözümler 3 28 Haziran 2021 #17 acemi emo dedi: Google'a alışkınım ve daha hızlı gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... İsmin neden acemi emo?
acemi emo dedi: Google'a alışkınım ve daha hızlı gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... İsmin neden acemi emo?
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #18 Sadeceibrahim dedi: İsmin neden acemi emo? Genişletmek için tıkla... Sadece Enes izliyormusun?
furkiseren Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 Yer Boşluk Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2021 #19 377660 dedi: Sevdiğim için. Windows 10 çok rahat kaldırır normalde. Genişletmek için tıkla... Benim de eski Pentium bilgisayarımda XP vardı. 7'ye yükseltince gereksiz sevinmiştim. Alışamazsan sevemezsin bende şu anda böyleyim. Bilgisayarım, legacy moda giremediği için sadece 10 kullanıyorum.
377660 dedi: Sevdiğim için. Windows 10 çok rahat kaldırır normalde. Genişletmek için tıkla... Benim de eski Pentium bilgisayarımda XP vardı. 7'ye yükseltince gereksiz sevinmiştim. Alışamazsan sevemezsin bende şu anda böyleyim. Bilgisayarım, legacy moda giremediği için sadece 10 kullanıyorum.
A aova Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #20 Sadeceibrahim dedi: İsmin neden acemi emo? Genişletmek için tıkla... hangi oyunları oynamayı seviyorsun?
Sadeceibrahim dedi: İsmin neden acemi emo? Genişletmek için tıkla... hangi oyunları oynamayı seviyorsun?