Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #41 Endless Kaan dedi: Google'a explitum yazınca tüm adresleri çıkan ve cool bir isim. Genişletmek için tıkla... İsmin sanırım Kaan ve benimle aynı .
Endless Kaan dedi: Google'a explitum yazınca tüm adresleri çıkan ve cool bir isim. Genişletmek için tıkla... İsmin sanırım Kaan ve benimle aynı .
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #42 Xcylde. Ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ama çok hawli.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 15 Nisan 2021 #43 erenxdxd54 dedi: Xcylde. Ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ama çok hawli. Genişletmek için tıkla... Kendi ismini yazıp gülme emojisi koyan ve şehir kodu koyan bir üye.
erenxdxd54 dedi: Xcylde. Ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ama çok hawli. Genişletmek için tıkla... Kendi ismini yazıp gülme emojisi koyan ve şehir kodu koyan bir üye.
Gojou Satoru Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 992 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #44 Endless Kaan dedi: Kendi ismini yazıp gülme emojisi koyan ve şehir kodu koyan bir üye. Genişletmek için tıkla... Olamaz, kimliğim ortaya çıktı. Neyse ki Temmuz'da nickimi değişip başka bir kılığa bürüneceğim. Temmuza kadar fbı göndermezler herhalde kapıma.
Endless Kaan dedi: Kendi ismini yazıp gülme emojisi koyan ve şehir kodu koyan bir üye. Genişletmek için tıkla... Olamaz, kimliğim ortaya çıktı. Neyse ki Temmuz'da nickimi değişip başka bir kılığa bürüneceğim. Temmuza kadar fbı göndermezler herhalde kapıma.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #45 Endless Kaan dedi: Kendi ismini yazıp gülme emojisi koyan ve şehir kodu koyan bir üye. Genişletmek için tıkla... Sonsuz bir havalılığa sahip olan Kaan.
Endless Kaan dedi: Kendi ismini yazıp gülme emojisi koyan ve şehir kodu koyan bir üye. Genişletmek için tıkla... Sonsuz bir havalılığa sahip olan Kaan.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 15 Nisan 2021 #46 Cakif dedi: Sonsuz bir havalılığa sahip olan Kaan. Genişletmek için tıkla... Akif isminin başına C koyan biri.
Cakif dedi: Sonsuz bir havalılığa sahip olan Kaan. Genişletmek için tıkla... Akif isminin başına C koyan biri.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #47 knizel dedi: Bir gün bakkaldan ekmek alırken satıcı amcayı gördüğünüzde aklınıza "Bakkal amca" ismi geldi ve bu ismi kullandınız Genişletmek için tıkla... Aslında hayır. Bu ismi bütün Vatan mağazalara karşı savaş için koydum.
knizel dedi: Bir gün bakkaldan ekmek alırken satıcı amcayı gördüğünüzde aklınıza "Bakkal amca" ismi geldi ve bu ismi kullandınız Genişletmek için tıkla... Aslında hayır. Bu ismi bütün Vatan mağazalara karşı savaş için koydum.
Y yanoserg Decapat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #48 Yusuf GERDAN dedi: Anlamadığım bir isim. Genişletmek için tıkla... Adını soyadını kullanmış, düz üye.
Yusuf GERDAN dedi: Anlamadığım bir isim. Genişletmek için tıkla... Adını soyadını kullanmış, düz üye.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 15 Nisan 2021 #49 yanoserg dedi: Adını soyadını kullanmış, düz üye. Genişletmek için tıkla... Yanoserg? Bir anlam çıkaramadım.
yanoserg dedi: Adını soyadını kullanmış, düz üye. Genişletmek için tıkla... Yanoserg? Bir anlam çıkaramadım.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 15 Nisan 2021 #50 gonullerin_amdini dedi: Yanoserg? Bir anlam çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Hayır ben fesat değilim.
gonullerin_amdini dedi: Yanoserg? Bir anlam çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Hayır ben fesat değilim.