Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 1 Mayıs 2021 #61 Bakkal amca dedi: Sizinki için bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi hocam.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #62 Bakkal amca dedi: Hocam sizinki ile dalga mı geçmiş Arkadaş? Genişletmek için tıkla... Adım büyüklü küçüklü olduğu için laf atmış gibime geldi ama önemli değil. Teşekkür ederim .
Bakkal amca dedi: Hocam sizinki ile dalga mı geçmiş Arkadaş? Genişletmek için tıkla... Adım büyüklü küçüklü olduğu için laf atmış gibime geldi ama önemli değil. Teşekkür ederim .
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 1 Mayıs 2021 #63 Dos dedi: Marketçi. (!) Genişletmek için tıkla... Dost sütten çalınmış bir t, veyahutta Ddos'tan çalınmış bir D.
Dos dedi: Marketçi. (!) Genişletmek için tıkla... Dost sütten çalınmış bir t, veyahutta Ddos'tan çalınmış bir D.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BARÜ ÖĞRENCİ 1 Mayıs 2021 #64 ZeYnEpK dedi: Adımla dalga geçmen hiç hoş değil. Genişletmek için tıkla... Sizinki değil hocam çok yanlış anladın; Ben bu arkadaş ile dalga geçtim ,pro geçiyor mu sizin isminizde. @xXxX_babapro_XxXx Yszuf dedi: Dost sütten çalınmış bir t, veyahutta Ddos'tan çalınmış bir D. Genişletmek için tıkla... İsim yorumu;Benim ilk ismimimin aynısına sahip olan yusuf ismini yszuf yaparak forumda yer kazanmıştı. Yszuf dedi: Dost sütten çalınmış bir t, veyahutta Ddos'tan çalınmış bir D. Genişletmek için tıkla... İsim yorumu;Benim ilk ismimimin aynısına sahip olan yusuf ismini yszuf yaparak forumda yer kazanmıştı.
ZeYnEpK dedi: Adımla dalga geçmen hiç hoş değil. Genişletmek için tıkla... Sizinki değil hocam çok yanlış anladın; Ben bu arkadaş ile dalga geçtim ,pro geçiyor mu sizin isminizde. @xXxX_babapro_XxXx Yszuf dedi: Dost sütten çalınmış bir t, veyahutta Ddos'tan çalınmış bir D. Genişletmek için tıkla... İsim yorumu;Benim ilk ismimimin aynısına sahip olan yusuf ismini yszuf yaparak forumda yer kazanmıştı. Yszuf dedi: Dost sütten çalınmış bir t, veyahutta Ddos'tan çalınmış bir D. Genişletmek için tıkla... İsim yorumu;Benim ilk ismimimin aynısına sahip olan yusuf ismini yszuf yaparak forumda yer kazanmıştı.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #65 Yusuf Halil Sağaz dedi: Sizinki değil hocam çok yanlış anladın; Ben bu arkadaş ile dalga geçtim, Pro geçiyor mu sizin isminizde. @xXxX_babapro_XxXx İsim yorumu; benim ilk ismimimin aynısına sahip olan Yusuf ismini yszuf yaparak forumda yer kazanmıştı. Genişletmek için tıkla... Türk vatandaşı herhangi birinin alabileceği isim.
Yusuf Halil Sağaz dedi: Sizinki değil hocam çok yanlış anladın; Ben bu arkadaş ile dalga geçtim, Pro geçiyor mu sizin isminizde. @xXxX_babapro_XxXx İsim yorumu; benim ilk ismimimin aynısına sahip olan Yusuf ismini yszuf yaparak forumda yer kazanmıştı. Genişletmek için tıkla... Türk vatandaşı herhangi birinin alabileceği isim.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BARÜ ÖĞRENCİ 1 Mayıs 2021 #66 İkarios dedi: Türk vatandaşı herhangi birinin alabileceği isim. Genişletmek için tıkla... Türk vatandaşı liselilerin eğlenceli isim bulma çabası sonunda çıkan bir isme benziyor "İkarios"
İkarios dedi: Türk vatandaşı herhangi birinin alabileceği isim. Genişletmek için tıkla... Türk vatandaşı liselilerin eğlenceli isim bulma çabası sonunda çıkan bir isme benziyor "İkarios"
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #67 Yusuf Halil Sağaz dedi: Sizinki değil hocam çok yanlış anladın; Ben bu arkadaş ile dalga geçtim ,pro geçiyor mu sizin isminizde. @xXxX_babapro_XxXx Genişletmek için tıkla... Anladım, kusura bakmayın yanlış anlamışım .
Yusuf Halil Sağaz dedi: Sizinki değil hocam çok yanlış anladın; Ben bu arkadaş ile dalga geçtim ,pro geçiyor mu sizin isminizde. @xXxX_babapro_XxXx Genişletmek için tıkla... Anladım, kusura bakmayın yanlış anlamışım .
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #68 Yusuf Halil Sağaz dedi: Türk vatandaşı liselilerin eğlenceli isim bulma çabası sonunda çıkan bir isme benziyor "İkarios" Genişletmek için tıkla... Evet.
Yusuf Halil Sağaz dedi: Türk vatandaşı liselilerin eğlenceli isim bulma çabası sonunda çıkan bir isme benziyor "İkarios" Genişletmek için tıkla... Evet.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #69 Dos dedi: İşletim sistemi hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bilgisayar kullanmadığım için bilmiyorum fazla böyle şeyleri.
Dos dedi: İşletim sistemi hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bilgisayar kullanmadığım için bilmiyorum fazla böyle şeyleri.