328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.401 Makaleler 12 Çözümler 59 Dün 16:24 #671 Kim bilmiyorum ama Tommy Vercetti’ye benziyor.
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.563 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:26 #672 @328914 gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olan telltale TWD serisinin karakteri Clementine.
A C Femtopat Katılım 18 Kasım 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 16:27 #673 Yerayay dedi: @328914 gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olan telltale TWD serisinin karakteri Clementine. Genişletmek için tıkla... Tripli bakış atan bir kadın.
Yerayay dedi: @328914 gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olan telltale TWD serisinin karakteri Clementine. Genişletmek için tıkla... Tripli bakış atan bir kadın.
Bilal Karakaya Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:32 #674 A C dedi: Tripli bakış atan bir kadın. Genişletmek için tıkla... Sigaraya özendiriyor perma ban lazım !
A C dedi: Tripli bakış atan bir kadın. Genişletmek için tıkla... Sigaraya özendiriyor perma ban lazım !
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.433 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:36 #675 Bilal Karakaya dedi: Sigaraya özendiriyor perma ban lazım ! Genişletmek için tıkla... Ben basit bir adamım muzu soyarım, muzu yerim tarzı bir profili var.
Bilal Karakaya dedi: Sigaraya özendiriyor perma ban lazım ! Genişletmek için tıkla... Ben basit bir adamım muzu soyarım, muzu yerim tarzı bir profili var.
Bilal Karakaya Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:38 #676 Anobis dedi: Ben basit bir adamım muzu soyarım, muzu yerim tarzı bir profili var. Genişletmek için tıkla... hocam küçükken yapmıştım hala duruyor, en son altında yeşil Gamer yazılı kapşonlu vektörel karakterden bu ppye radikal bir geçiş yapmıştım
Anobis dedi: Ben basit bir adamım muzu soyarım, muzu yerim tarzı bir profili var. Genişletmek için tıkla... hocam küçükken yapmıştım hala duruyor, en son altında yeşil Gamer yazılı kapşonlu vektörel karakterden bu ppye radikal bir geçiş yapmıştım
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.159 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın Dün 19:30 #677 Bilal Karakaya dedi: hocam küçükken yapmıştım hala duruyor, en son altında yeşil Gamer yazılı kapşonlu vektörel karakterden bu ppye radikal bir geçiş yapmıştım Genişletmek için tıkla... Bu hesabın sahibi ya 10 yaşında ya da 30 havası veriyor.
Bilal Karakaya dedi: hocam küçükken yapmıştım hala duruyor, en son altında yeşil Gamer yazılı kapşonlu vektörel karakterden bu ppye radikal bir geçiş yapmıştım Genişletmek için tıkla... Bu hesabın sahibi ya 10 yaşında ya da 30 havası veriyor.
A C Femtopat Katılım 18 Kasım 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:34 #678 chocletemofyyxx dedi: Bu hesabın sahibi ya 10 yaşında ya da 30 havası veriyor. Genişletmek için tıkla... Sarışın bir anime kızı.
chocletemofyyxx dedi: Bu hesabın sahibi ya 10 yaşında ya da 30 havası veriyor. Genişletmek için tıkla... Sarışın bir anime kızı.
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.260 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:52 #679 A C dedi: Sarışın bir anime kızı. Genişletmek için tıkla... Al Pacino sanırım, genelde PP'ı olanlar ya çok muthiş insanlar oluyor ya da hırtın teki.
A C dedi: Sarışın bir anime kızı. Genişletmek için tıkla... Al Pacino sanırım, genelde PP'ı olanlar ya çok muthiş insanlar oluyor ya da hırtın teki.
Devren Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 963 Çözümler 9 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:57 #680 737973 dedi: Al Pacino sanırım, genelde PP'ı olanlar ya çok muthiş insanlar oluyor ya da hırtın teki. Genişletmek için tıkla... Yakışıklı bir hocamı görüyorum. Allah nazar değdirmesin. Benim profilimin spoilerini veriyim. Sürprizbozan: Avatarın Spoiler Fotoğraftaki kişi benim, yapay zeka ile vector hale çevirdim ve al pacino gibi oldu gerçekten. Hoşuma gitti her yerde kullanmaya başladım
737973 dedi: Al Pacino sanırım, genelde PP'ı olanlar ya çok muthiş insanlar oluyor ya da hırtın teki. Genişletmek için tıkla... Yakışıklı bir hocamı görüyorum. Allah nazar değdirmesin. Benim profilimin spoilerini veriyim. Sürprizbozan: Avatarın Spoiler Fotoğraftaki kişi benim, yapay zeka ile vector hale çevirdim ve al pacino gibi oldu gerçekten. Hoşuma gitti her yerde kullanmaya başladım