R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 31 Mart 2021 #131 Alttakine değil, üsttekine soracaksınız..
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 31 Mart 2021 #132 runit dedi: Alttakine değil, üsttekine soracaksınız.. Genişletmek için tıkla... Apartmanınıza kadar detaylı şekilde konumunuzu verebilir misiniz?
runit dedi: Alttakine değil, üsttekine soracaksınız.. Genişletmek için tıkla... Apartmanınıza kadar detaylı şekilde konumunuzu verebilir misiniz?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 31 Mart 2021 #133 Silinen üye dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... İstediğin mesleği bulana kadar çalış. Bulunca istediğin mesleği yap. Mutlu ol sadece. Alttaki, kendini bir cümle ile anlat.
Silinen üye dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... İstediğin mesleği bulana kadar çalış. Bulunca istediğin mesleği yap. Mutlu ol sadece. Alttaki, kendini bir cümle ile anlat.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mart 2021 #134 runit dedi: Alttakine değil, üsttekine soracaksınız.. Genişletmek için tıkla... Alttaki olması daha mantıklı. Cevapladiktan sonra kendi altindakine sonra o da kendi altindakine..
runit dedi: Alttakine değil, üsttekine soracaksınız.. Genişletmek için tıkla... Alttaki olması daha mantıklı. Cevapladiktan sonra kendi altindakine sonra o da kendi altindakine..
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 31 Mart 2021 #135 SSDKullaniyorum dedi: Apartmanınıza kadar detaylı şekilde konumunuzu verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gif'im yüzünden sordun, değil mi? Veremem. Üstteki daha önce BSD kullandı mı?
SSDKullaniyorum dedi: Apartmanınıza kadar detaylı şekilde konumunuzu verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gif'im yüzünden sordun, değil mi? Veremem. Üstteki daha önce BSD kullandı mı?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #136 Blondie dedi: Alttaki olması daha mantıklı. Cevapladiktan sonra kendi altindakine sonra o da kendi altindakine. Genişletmek için tıkla... Konuyu değiştirmiş ve amacından saptırmış oluyorsun. Üsttekine soruyorsun. Paradoks gibi düşün işte.
Blondie dedi: Alttaki olması daha mantıklı. Cevapladiktan sonra kendi altindakine sonra o da kendi altindakine. Genişletmek için tıkla... Konuyu değiştirmiş ve amacından saptırmış oluyorsun. Üsttekine soruyorsun. Paradoks gibi düşün işte.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 31 Mart 2021 #137 Üstteki bana e-posta adresini verebilir mi?
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 31 Mart 2021 #138 Üstteki bizim bilgilerimizi neden istiyor?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 31 Mart 2021 #139 SSDKullaniyorum dedi: Üstteki bana e-posta adresini verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Neyin peşindesiniz hocam? a***********@gmail.com Alttakinin herhangi bir takıntısı var mı?
SSDKullaniyorum dedi: Üstteki bana e-posta adresini verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Neyin peşindesiniz hocam? a***********@gmail.com Alttakinin herhangi bir takıntısı var mı?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 31 Mart 2021 #140 İstediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz?