SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 31 Mart 2021 #141 AkaiYoru dedi: Üstteki bizim bilgilerimizi neden istiyor? Genişletmek için tıkla... Forumdaki herkesin kişisel bilgilerini bir dosyaya aktarıp Deep Web içinde paylaşacağım da ondan. Sırrım ortaya çıktı. (!)
AkaiYoru dedi: Üstteki bizim bilgilerimizi neden istiyor? Genişletmek için tıkla... Forumdaki herkesin kişisel bilgilerini bir dosyaya aktarıp Deep Web içinde paylaşacağım da ondan. Sırrım ortaya çıktı. (!)
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #142 SSDKullaniyorum dedi: Üstteki bana e-posta adresini verebilir mi? Genişletmek için tıkla... donduyattionabatti@yahoo.com. Üstteki, sapıksın biliyorsun değil mi?
SSDKullaniyorum dedi: Üstteki bana e-posta adresini verebilir mi? Genişletmek için tıkla... donduyattionabatti@yahoo.com. Üstteki, sapıksın biliyorsun değil mi?
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 31 Mart 2021 #143 Bsd Kaymak dedi: Konuyu değiştirmiş ve amacından saptırmış oluyorsun. Üsttekine soruyorsun. Paradoks gibi düşün işte. Genişletmek için tıkla... Valla alttakine soruyordu millet bende alttakine sorayım dedim ben masumum memur bey. :d
Bsd Kaymak dedi: Konuyu değiştirmiş ve amacından saptırmış oluyorsun. Üsttekine soruyorsun. Paradoks gibi düşün işte. Genişletmek için tıkla... Valla alttakine soruyordu millet bende alttakine sorayım dedim ben masumum memur bey. :d
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 31 Mart 2021 #144 Bsd Kaymak dedi: donduyattionabatti@yahoo.com. Üstteki, sapıksın biliyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Popüler olmanızı sağlayacaktım aslında. Ne kadar da yanlış anlıyorsunuz. (!)
Bsd Kaymak dedi: donduyattionabatti@yahoo.com. Üstteki, sapıksın biliyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Popüler olmanızı sağlayacaktım aslında. Ne kadar da yanlış anlıyorsunuz. (!)
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 31 Mart 2021 #145 SSDKullaniyorum dedi: Forumdaki herkesin kişisel bilgilerini bir dosyaya aktarıp Deep Web içinde paylaşacağım da ondan. Sırrım ortaya çıktı. Genişletmek için tıkla... Kart numaranı, tarihi, CVV kodunu istiyorum. Sen insanların mailin istiyorsun, ben de kredi kartını istiyorum.
SSDKullaniyorum dedi: Forumdaki herkesin kişisel bilgilerini bir dosyaya aktarıp Deep Web içinde paylaşacağım da ondan. Sırrım ortaya çıktı. Genişletmek için tıkla... Kart numaranı, tarihi, CVV kodunu istiyorum. Sen insanların mailin istiyorsun, ben de kredi kartını istiyorum.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 31 Mart 2021 #146 403329 dedi: Kart numaranı,tarihi,cvv kodunu istiyorum, Sen insanların mailini istiyorsun bende kredi kartını istiyorum. Genişletmek için tıkla... İkisi çok farklı şeyler.
403329 dedi: Kart numaranı,tarihi,cvv kodunu istiyorum, Sen insanların mailini istiyorsun bende kredi kartını istiyorum. Genişletmek için tıkla... İkisi çok farklı şeyler.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #147 SSDKullaniyorum dedi: Popüler olmanızı sağlayacaktım aslında. Ne kadar da yanlış anlıyorsunuz. (!) Genişletmek için tıkla... Lütfen (!) koyma. Kinaye yaptığını anlamayacak kadar garip bir insan olduğunu sanmıyorum. Esprinin zevki orada.
SSDKullaniyorum dedi: Popüler olmanızı sağlayacaktım aslında. Ne kadar da yanlış anlıyorsunuz. (!) Genişletmek için tıkla... Lütfen (!) koyma. Kinaye yaptığını anlamayacak kadar garip bir insan olduğunu sanmıyorum. Esprinin zevki orada.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #148 Konu dağıldı . Ben tekrar başlayayım. Alttaki Sagopa sence RAP mi?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 31 Mart 2021 #149 MehmetE. dedi: Konu dağıldı . Ben tekrar başlayayım. Alttaki Sagopa sence RAP mi? Genişletmek için tıkla... Evet. En sevdiğiniz araba nedir?
MehmetE. dedi: Konu dağıldı . Ben tekrar başlayayım. Alttaki Sagopa sence RAP mi? Genişletmek için tıkla... Evet. En sevdiğiniz araba nedir?
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #150 SSDKullaniyorum dedi: Evet. En sevdiğiniz araba nedir? Genişletmek için tıkla... R34. PS5 mi aynı paraya PC mi?
SSDKullaniyorum dedi: Evet. En sevdiğiniz araba nedir? Genişletmek için tıkla... R34. PS5 mi aynı paraya PC mi?