MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #201 Kuzeyyyyyys dedi: Hoşlanmasamda alıyorum. Turbox kadar kaliteli bir markayı niye sevmiyorsunuz MSI'dan daha iyi (!). Genişletmek için tıkla... Turbo ismi çekici gelmiyor. Alttaki varmı çoklu üyelik?
Kuzeyyyyyys dedi: Hoşlanmasamda alıyorum. Turbox kadar kaliteli bir markayı niye sevmiyorsunuz MSI'dan daha iyi (!). Genişletmek için tıkla... Turbo ismi çekici gelmiyor. Alttaki varmı çoklu üyelik?
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 1 Nisan 2021 #202 Rix dedi: Sigara içiyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır profilimdeki ben değilim benden daha çirkin bir kız. xCheesy99 dedi: Turbox sevilmez mi? Olmaz öyle şey adamlar kasaya mühimmat koyuyor günü gelince lazım olur. (!) Genişletmek için tıkla... Tabii ki de onu alıp C4 kuracaksın gece bomb has been planted diye ses gelecek.
Rix dedi: Sigara içiyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır profilimdeki ben değilim benden daha çirkin bir kız. xCheesy99 dedi: Turbox sevilmez mi? Olmaz öyle şey adamlar kasaya mühimmat koyuyor günü gelince lazım olur. (!) Genişletmek için tıkla... Tabii ki de onu alıp C4 kuracaksın gece bomb has been planted diye ses gelecek.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 1 Nisan 2021 #203 MehmetE. dedi: Turbo ismi çekici gelmiyor. Alttaki var mı çoklu üyelik? Genişletmek için tıkla... Alttaki istediği sisteme sahip mi?
MehmetE. dedi: Turbo ismi çekici gelmiyor. Alttaki var mı çoklu üyelik? Genişletmek için tıkla... Alttaki istediği sisteme sahip mi?
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 1 Nisan 2021 #204 VİPER34 dedi: Alttaki istediği sisteme sahip mi? Genişletmek için tıkla... hayır.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #205 VİPER34 dedi: Alttaki istediği sisteme sahip mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Nisan 2021 #206 Kuzeyyyyyys dedi: Beceremiyorum :/ Nasılsın? Genişletmek için tıkla... Olabileceğimin en kötüsüyüm, ya sen?
Kuzeyyyyyys dedi: Beceremiyorum :/ Nasılsın? Genişletmek için tıkla... Olabileceğimin en kötüsüyüm, ya sen?
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 1 Nisan 2021 #207 yeeet dedi: Olabileceğimin en kötüsüyüm, ya sen? Genişletmek için tıkla... Aynı bende. Alttaki bana bir 4K verir misin Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem almam gerek.
yeeet dedi: Olabileceğimin en kötüsüyüm, ya sen? Genişletmek için tıkla... Aynı bende. Alttaki bana bir 4K verir misin Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem almam gerek.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 1 Nisan 2021 #208 enesgirgin5151 dedi: Bu sorunun cevabını bulmak için pudra şekeri çekmem gerek. Genişletmek için tıkla... İnceeee.
enesgirgin5151 dedi: Bu sorunun cevabını bulmak için pudra şekeri çekmem gerek. Genişletmek için tıkla... İnceeee.
yeeet Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Nisan 2021 #209 Kuzeyyyyyys dedi: Aynı bende. Alttaki bana bir 4K verir misin Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem almam gerek. Genişletmek için tıkla... Bir AMD fanboy olarak neden olmasın ama birkaç yıl sonra... Alttaki CS yoldaşta Duo m olur musun?
Kuzeyyyyyys dedi: Aynı bende. Alttaki bana bir 4K verir misin Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem almam gerek. Genişletmek için tıkla... Bir AMD fanboy olarak neden olmasın ama birkaç yıl sonra... Alttaki CS yoldaşta Duo m olur musun?
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 1 Nisan 2021 #210 Kuzeyyyyyys dedi: Aynı bende. Alttaki bana bir 4K verir misin Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem almam gerek. Genişletmek için tıkla... Verirdim herhalde. İban at. Peder görmese iyi olur. Parayı ben kazanıyorum peder kendisine alıyor. Bazen keşke Meslek lisesi okumasaydım diyorum. Meslek lisesi okuyan varmı?
Kuzeyyyyyys dedi: Aynı bende. Alttaki bana bir 4K verir misin Ryzen 5 2600 ve RX 570 sistem almam gerek. Genişletmek için tıkla... Verirdim herhalde. İban at. Peder görmese iyi olur. Parayı ben kazanıyorum peder kendisine alıyor. Bazen keşke Meslek lisesi okumasaydım diyorum. Meslek lisesi okuyan varmı?