3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Ekim 2022 #51 CHRİS W4LKER dedi: Şarkı sözleri diye tahmin ediyorum ancak hangi şarkı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Alakası yok.
CHRİS W4LKER dedi: Şarkı sözleri diye tahmin ediyorum ancak hangi şarkı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Alakası yok.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 2 Ekim 2022 #52 CHRİS W4LKER dedi: Şarkı sözleri diye tahmin ediyorum ancak hangi şarkı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekrana baka kaldım üstadım. Mavi ekranlık bir imza.
CHRİS W4LKER dedi: Şarkı sözleri diye tahmin ediyorum ancak hangi şarkı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ekrana baka kaldım üstadım. Mavi ekranlık bir imza.
RzExfeL Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 750 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #53 388526 dedi: Anlamadığım donanımlardan birkaç tanesi. Genişletmek için tıkla... Donanım olduğunu anlaman bile bir başlangıç hocam. 3-4 hafta öncesine kadar bende hiç bir şey bilmezdim.
388526 dedi: Anlamadığım donanımlardan birkaç tanesi. Genişletmek için tıkla... Donanım olduğunu anlaman bile bir başlangıç hocam. 3-4 hafta öncesine kadar bende hiç bir şey bilmezdim.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 2 Ekim 2022 #54 388526 dedi: Alakası yok. Genişletmek için tıkla... Üstadım, anlaşılan duygularınızı dile getirmeyi seven, edebi kişiliğe sahip birisiniz.
388526 dedi: Alakası yok. Genişletmek için tıkla... Üstadım, anlaşılan duygularınızı dile getirmeyi seven, edebi kişiliğe sahip birisiniz.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 2 Ekim 2022 #55 R.B.D dedi: Ekrana baka kaldım üstadım. Mavi ekranlık bir imza. Genişletmek için tıkla... Chris Walker abimizin bir sözü. "Buradaydın değil mi? Küçük domuz. Hepinizi bulacağım o*****lar."
R.B.D dedi: Ekrana baka kaldım üstadım. Mavi ekranlık bir imza. Genişletmek için tıkla... Chris Walker abimizin bir sözü. "Buradaydın değil mi? Küçük domuz. Hepinizi bulacağım o*****lar."
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Ekim 2022 #56 R.B.D dedi: Üstadım, anlaşılan duygularınızı dile getirmeyi seven, edebi kişiliğe sahip birisiniz. Genişletmek için tıkla... Nıtrometan kısmına kadar her şey anlamlıydı.
R.B.D dedi: Üstadım, anlaşılan duygularınızı dile getirmeyi seven, edebi kişiliğe sahip birisiniz. Genişletmek için tıkla... Nıtrometan kısmına kadar her şey anlamlıydı.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 2 Ekim 2022 #57 575457 dedi: Nıtrometan kısmına kadar her şey anlamlıydı. Genişletmek için tıkla... "Ama arkadan verme" kısmına bayıldığım bir imza. Yere düşüyordum sandalye kırılacaktı 700 liralık sandalye zaten
575457 dedi: Nıtrometan kısmına kadar her şey anlamlıydı. Genişletmek için tıkla... "Ama arkadan verme" kısmına bayıldığım bir imza. Yere düşüyordum sandalye kırılacaktı 700 liralık sandalye zaten
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 2 Ekim 2022 #58 CHRİS W4LKER dedi: Chris Walker abimizin bir sözü. "Buradaydın değil mi? Küçük domuz. Hepinizi bulacağım o*****lar." Genişletmek için tıkla... 575457 dedi: Nıtrometan kısmına kadar her şey anlamlıydı. Genişletmek için tıkla... Bu da kıymetli üstadımız olan Vin Diesel ağabeyimizin canlandırdığı "Dominic Toretto" karakterinden bir alıntı hocalarım.
CHRİS W4LKER dedi: Chris Walker abimizin bir sözü. "Buradaydın değil mi? Küçük domuz. Hepinizi bulacağım o*****lar." Genişletmek için tıkla... 575457 dedi: Nıtrometan kısmına kadar her şey anlamlıydı. Genişletmek için tıkla... Bu da kıymetli üstadımız olan Vin Diesel ağabeyimizin canlandırdığı "Dominic Toretto" karakterinden bir alıntı hocalarım.
SERDANN Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Alem Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #59 R.B.D dedi: Bu da kıymetli üstadımız olan Vin Diesel ağabeyimizin canlandırdığı "Dominic Toretto" karakterinden bir alıntı hocalarım. Genişletmek için tıkla... Kendisi bazı konularda profesyonel çalışıyor. Kendisi sayesinde Nitrometan ne öğrenmiş oldum.
R.B.D dedi: Bu da kıymetli üstadımız olan Vin Diesel ağabeyimizin canlandırdığı "Dominic Toretto" karakterinden bir alıntı hocalarım. Genişletmek için tıkla... Kendisi bazı konularda profesyonel çalışıyor. Kendisi sayesinde Nitrometan ne öğrenmiş oldum.
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 2 Ekim 2022 #60 Anlamadığım bir söz.