Xquen. Aklıma queen kelimesi geldi belki onla alakalıdır ama pek mantıklı bir isim gibi gelmedi. Güzel ama bana göre açıklaması yok ama ismin sahibi anlamını bildiği için kendince yorumlayabilir.
Xquen. Aklıma queen kelimesi geldi belki onla alakalıdır ama pek mantıklı bir isim gibi gelmedi. Güzel ama bana göre açıklaması yok ama ismin sahibi anlamını bildiği için kendince yorumlayabilir.
Mert Ayıboğan, soyadının neden böyle olduğunu dedesine sormuş ama cevap alamamış. NaN yaşında, NaN senesinde dünyaya gelmiş. Profilinde mis gibi bir çorba var. Ayı boğabiliyor mu sormak gerek.
Hocam rahmetli annem bana paşamori diye seslenirdi. Sonra ben büyüdükçe paşa denmeye başlandı. Kedi sahiplendik ve isim arayışına girmiştik. Oradan birbirimizi tamamlar gibi kediye mori diyelim dedik. Sonra zaten her yerde mori ismi kullanıyorum ama latincede ölüm demek, eskiden balkanlarda ise kız demekmiş.
Mert ayıboğan, soyadının neden böyle olduğunu dedesine sormuş ama cevap alamamış. Nan yaşında, nan senesinde dünyaya gelmiş. Profilinde mis gibi bir çorba var. Ayı boğabiliyor mu sormak gerek.