AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 10 Mart 2021 #351 RuvaaK dedi: Anlamını bilmiyorum internetten baktım "erkan koltuğun aldında kalıp beni ara" gibi bir şey çıktı. Umarım kötü bir anlamı yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir adam müşteri hizmetlerini 'arayıp elektarlar koltuğun altında kaldı' diyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RuvaaK dedi: Anlamını bilmiyorum internetten baktım "erkan koltuğun aldında kalıp beni ara" gibi bir şey çıktı. Umarım kötü bir anlamı yoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir adam müşteri hizmetlerini 'arayıp elektarlar koltuğun altında kaldı' diyordu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #352 Bsd Kaymak dedi: KavuuR. Genişletmek için tıkla... Paraçı.
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.026 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Mart 2021 #353 anomalynx dedi: Vista'nın baş belası . Genişletmek için tıkla... Bsd Kaymak dedi: Vista'yı kökünden kurutmak isteyen, herkes GNU/Linux'a geçecek diyen biri. Dimi? Genişletmek için tıkla... Vista'yı aslında severim, tasarım olarak güzel. Technopat'a üye olurken aklıma o gelmişti, onu koymuştum. Yoksa severim Vista'yı.
anomalynx dedi: Vista'nın baş belası . Genişletmek için tıkla... Bsd Kaymak dedi: Vista'yı kökünden kurutmak isteyen, herkes GNU/Linux'a geçecek diyen biri. Dimi? Genişletmek için tıkla... Vista'yı aslında severim, tasarım olarak güzel. Technopat'a üye olurken aklıma o gelmişti, onu koymuştum. Yoksa severim Vista'yı.
RuvaaK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2021 #354 Bsd Kaymak dedi: KavuuR. Genişletmek için tıkla... Hiç böyle düşünmemiştim Aslında Skyrimden geliyor.
Bsd Kaymak dedi: KavuuR. Genişletmek için tıkla... Hiç böyle düşünmemiştim Aslında Skyrimden geliyor.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Mart 2021 #355 KoltuktakiElektarlar dedi: Özür dilerim hocam üzdüysem, üzülmeyin böyle şeylere. Genişletmek için tıkla... Hocam öylesine üzdünüz dedim.
KoltuktakiElektarlar dedi: Özür dilerim hocam üzdüysem, üzülmeyin böyle şeylere. Genişletmek için tıkla... Hocam öylesine üzdünüz dedim.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #356 schlss dedi: Hocam öylesine üzdünüz dedim. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı isminin anlamı varsa bilmiyorum.
schlss dedi: Hocam öylesine üzdünüz dedim. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı isminin anlamı varsa bilmiyorum.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #357 hacsiz seferi dedi: Kullanıcı isminin anlamı varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Denizmert. Windows 7-Vista profil fotoğrafı var.
hacsiz seferi dedi: Kullanıcı isminin anlamı varsa bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Denizmert. Windows 7-Vista profil fotoğrafı var.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 10 Mart 2021 #358 nevtugardic dedi: Denizmert. Windows 7-Vista profil fotoğrafı var. Genişletmek için tıkla... Yeni gardic.
nevtugardic dedi: Denizmert. Windows 7-Vista profil fotoğrafı var. Genişletmek için tıkla... Yeni gardic.
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #359 suskunkedi dedi: Yeni gardic. Genişletmek için tıkla... Hocam ismimin anlamını önceki sayfalarda açıkladım. Msaidkus53 ve drift atan araba fotoğrafı .
suskunkedi dedi: Yeni gardic. Genişletmek için tıkla... Hocam ismimin anlamını önceki sayfalarda açıkladım. Msaidkus53 ve drift atan araba fotoğrafı .
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #360 nevtugardic dedi: Hocam ismimin anlamını önceki sayfalarda açıkladım. Msaidkus53 ve drift atan araba fotoğrafı . Genişletmek için tıkla... Gartic ioçu.
nevtugardic dedi: Hocam ismimin anlamını önceki sayfalarda açıkladım. Msaidkus53 ve drift atan araba fotoğrafı . Genişletmek için tıkla... Gartic ioçu.