İsmimim hikayesini anlatayım; Discord'da sevdiğim bir abimin eski nicki kaymakambey'di. Bende ona özenip valibey yaptım. Sonrasında memleketim Kars olduğu için 36 ekledim. Pp'deki kişi Ebulfez Elçibey, Azerbaycan Türkü siyasetçi. Valilikle alakası yok
Sanırsam ismi Resul Arda. Arda olan ikinci ismi, Resul olan birinci ismi. Kullanıcı ismini detaylı inceledim ve soyadı yok sanırsam. Profil fotoğrafı da kendine ait değil..
Sanırsam ismi Resul Arda. Arda olan ikinci ismi, Resul olan birinci ismi. Kullanıcı ismini detaylı inceledim ve soyadı yok sanırsam. Profil fotoğrafı da kendine ait değil..
Detaylandırdığınız için teşekkürler. Sanırsam soy isminiz ilk harfi ç, son harfi l, ortada bulunan harf ise a. Birleştirdikten sonra çal çıkıyor.
Kedinizi de detaylı inceledim, sanırsam kediniz daha yavru. Fotoğrafı da belirtiğiniz üzere siz çekmişsiniz. Fotoğrafı sanırsam telefon ile çekmişsiniz.
Bu arada Kocaeli'de yaşıyorsunuz diye istihbarat aldım.. Sanırsam şu an oksijen de alıyorsunuz. Yeterlidir umarım..