Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 16 Eylül 2020 #111 cengover_ekin dedi: Senin profil resmini yorumlayasım var, ismin pek bir şey çağrıştırmıyor bana. Genişletmek için tıkla... Resmi yorumlarsan otomatikmen ismi de yorumlamış olursun. Just Google it.
cengover_ekin dedi: Senin profil resmini yorumlayasım var, ismin pek bir şey çağrıştırmıyor bana. Genişletmek için tıkla... Resmi yorumlarsan otomatikmen ismi de yorumlamış olursun. Just Google it.
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 16 Eylül 2020 #112 Samotne Ciasteczka dedi: Tas ile par'ı birleştirip nick haline getiren bir arkadaş. Genişletmek için tıkla... cengover_ekin dedi: Taş parçası yazacakken klavyesi bozulmuş bir dost. Genişletmek için tıkla... Var olan bir ismi yani Göktürk hükümdarı Taspar'ın ismini nick yapan ben.
Samotne Ciasteczka dedi: Tas ile par'ı birleştirip nick haline getiren bir arkadaş. Genişletmek için tıkla... cengover_ekin dedi: Taş parçası yazacakken klavyesi bozulmuş bir dost. Genişletmek için tıkla... Var olan bir ismi yani Göktürk hükümdarı Taspar'ın ismini nick yapan ben.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 16 Eylül 2020 #113 Ellie Williams dedi: Resmi yorumlarsan otomatikmen ismi de yorumlamış olursun. Just Google it. Genişletmek için tıkla... Bana başka birisini çağrıştırıyor. Daha önce de yazmıştım. Taspar dedi: Var olan bir ismi yani Göktürk hükümdarı Taspar'ın ismini nick yapan ben. Genişletmek için tıkla... Cahilliğime ver, en azından yeni ve güzel bir bilgi öğrenmiş olduk.
Ellie Williams dedi: Resmi yorumlarsan otomatikmen ismi de yorumlamış olursun. Just Google it. Genişletmek için tıkla... Bana başka birisini çağrıştırıyor. Daha önce de yazmıştım. Taspar dedi: Var olan bir ismi yani Göktürk hükümdarı Taspar'ın ismini nick yapan ben. Genişletmek için tıkla... Cahilliğime ver, en azından yeni ve güzel bir bilgi öğrenmiş olduk.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 16 Eylül 2020 #114 Samotne Ciasteczka dedi: Roon'u roof yaparsak çatıdaöldürüldü anlamına gelen bir nicki olan arkadaşımız. Genişletmek için tıkla... Öyle anlam mı çıkıyor yoksa ben çeviremedim. Öldürülen veya katledilmiş gibi anlam çıkıyor.
Samotne Ciasteczka dedi: Roon'u roof yaparsak çatıdaöldürüldü anlamına gelen bir nicki olan arkadaşımız. Genişletmek için tıkla... Öyle anlam mı çıkıyor yoksa ben çeviremedim. Öldürülen veya katledilmiş gibi anlam çıkıyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.653 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 16 Eylül 2020 #115 292469 dedi: En sevdiği grubu nickname'i haline getiren dost. Genişletmek için tıkla... Life is Strange karakterinin ismi diye biliyorum. Onun haricinde size Maxine diyebilir miyim?
292469 dedi: En sevdiği grubu nickname'i haline getiren dost. Genişletmek için tıkla... Life is Strange karakterinin ismi diye biliyorum. Onun haricinde size Maxine diyebilir miyim?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 16 Eylül 2020 #116 Nakerosu dedi: Öyle anlam mı çıkıyor yoksa ben çeviremedim. Öldürülen veya katledilmiş gibi anlam çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çatıda Öldürülen/Öldürüldü gibi bir şey oluyor Roon'u roof yaparsak. Killed geçmiş zaman belirtiyor. Artık yorumlarsınız Blacksidemre dedi: Life is Strange karakterinin ismi diye biliyorum. Onun haricinde size Maxine diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maxine denmesinden nefret eder
Nakerosu dedi: Öyle anlam mı çıkıyor yoksa ben çeviremedim. Öldürülen veya katledilmiş gibi anlam çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çatıda Öldürülen/Öldürüldü gibi bir şey oluyor Roon'u roof yaparsak. Killed geçmiş zaman belirtiyor. Artık yorumlarsınız Blacksidemre dedi: Life is Strange karakterinin ismi diye biliyorum. Onun haricinde size Maxine diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maxine denmesinden nefret eder
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 16 Eylül 2020 #117 Samotne Ciasteczka dedi: Çatıda öldürdülen gibi bir şey oluyor Roon'u roof yaparsak. Killed geçmiş zaman belirtiyor. Artık yorumlarsınız Genişletmek için tıkla... Anladım ben de diyorum çatı nereden çıktı diye.
Samotne Ciasteczka dedi: Çatıda öldürdülen gibi bir şey oluyor Roon'u roof yaparsak. Killed geçmiş zaman belirtiyor. Artık yorumlarsınız Genişletmek için tıkla... Anladım ben de diyorum çatı nereden çıktı diye.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 16 Eylül 2020 #118 Blacksidemre dedi: Onun haricinde size Maxine diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Demesen iyi olur aslında
Blacksidemre dedi: Onun haricinde size Maxine diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Demesen iyi olur aslında
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 16 Eylül 2020 #119 Sylveon dedi: Genişletmek için tıkla... Benzetemediğim ve komik olmayan bir espri. Dangalaklık iyi mi bari? @292469 Maxine.
Sylveon dedi: Genişletmek için tıkla... Benzetemediğim ve komik olmayan bir espri. Dangalaklık iyi mi bari? @292469 Maxine.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 16 Eylül 2020 #120 acv dedi: @292469 Maxine. Genişletmek için tıkla... Sanırım gerekli algıyı oluşturmuşum.