Hopeツ︎ Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 276 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Linux Mint Virginia 21.3 Xfce Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 16 Eylül 2020 #181 Sadece bir kere hepsi bu...
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 16 Eylül 2020 #182 acv dedi: Sıkma canını, bakar mıyım hiç Bu mesajdan sonra tek sorununun dangalaklık olmadığını anlamış bulunmaktayım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı büyük diyorsunuz?
acv dedi: Sıkma canını, bakar mıyım hiç Bu mesajdan sonra tek sorununun dangalaklık olmadığını anlamış bulunmaktayım. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı büyük diyorsunuz?
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Eylül 2020 #183 @Hopeツ︎ Umut, belki üyenin adı Umut olabilir ya da o kelime hoşuna gittiği için koymuş olabilir. Beğendim.
@Hopeツ︎ Umut, belki üyenin adı Umut olabilir ya da o kelime hoşuna gittiği için koymuş olabilir. Beğendim.
Dissient Megapat Katılım 19 Mayıs 2017 Mesajlar 197 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #184 Nahri dedi: @Hopeツ︎ Umut, belki üyenin adı Umut olabilir ya da o kelime hoşuna gittiği için koymuş olabilir. Beğendim. Genişletmek için tıkla... Bir ismin farklı bir kökende yazılışını anımsattı. Arabic bir şey olsa gerek. Garip, güzel, yenilikçi bir rumuza benziyor.
Nahri dedi: @Hopeツ︎ Umut, belki üyenin adı Umut olabilir ya da o kelime hoşuna gittiği için koymuş olabilir. Beğendim. Genişletmek için tıkla... Bir ismin farklı bir kökende yazılışını anımsattı. Arabic bir şey olsa gerek. Garip, güzel, yenilikçi bir rumuza benziyor.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 16 Eylül 2020 #185 Afganistan'da bir yer sanırım. Nahri dedi: @Hopeツ︎ Umut, belki üyenin adı Umut olabilir ya da o kelime hoşuna gittiği için koymuş olabilir. Beğendim. Genişletmek için tıkla...
Afganistan'da bir yer sanırım. Nahri dedi: @Hopeツ︎ Umut, belki üyenin adı Umut olabilir ya da o kelime hoşuna gittiği için koymuş olabilir. Beğendim. Genişletmek için tıkla...
Hopeツ︎ Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 276 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Linux Mint Virginia 21.3 Xfce Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 16 Eylül 2020 #186 Nahri dedi: @Hopeツ︎ Umut, belki üyenin adı Umut olabilir ya da o kelime hoşuna gittiği için koymuş olabilir. Beğendim. Genişletmek için tıkla... Adım.
Nahri dedi: @Hopeツ︎ Umut, belki üyenin adı Umut olabilir ya da o kelime hoşuna gittiği için koymuş olabilir. Beğendim. Genişletmek için tıkla... Adım.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Eylül 2020 #187 Aslına bakarsak ismimin tersten yazılışının sondan 2 harfi çıkarılıp a'nın üzerine şapka eklenmiş hali. Adım Emirhan
Aslına bakarsak ismimin tersten yazılışının sondan 2 harfi çıkarılıp a'nın üzerine şapka eklenmiş hali. Adım Emirhan
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 16 Eylül 2020 #188 Nahri dedi: Aslına bakarsak ismimin tersten yazılışının sondan 2 harfi çıkarılıp a'nın üzerine şapka eklenmiş hali. Adım Emirhan Genişletmek için tıkla... lol karakteri ahrinin ismini anımsattı. Sevmedim.
Nahri dedi: Aslına bakarsak ismimin tersten yazılışının sondan 2 harfi çıkarılıp a'nın üzerine şapka eklenmiş hali. Adım Emirhan Genişletmek için tıkla... lol karakteri ahrinin ismini anımsattı. Sevmedim.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Eylül 2020 #189 "Ahri main misin?" Sorusunu duymaktan sıkıldım
Uçamayan Uçak Pilotu Kilopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #190 Nahri dedi: Aslına bakarsak ismimin tersten yazılışının sondan 2 harfi çıkarılıp a'nın üzerine şapka eklenmiş hali. Adım Emirhan Genişletmek için tıkla... Yaratıcı bir isim .
Nahri dedi: Aslına bakarsak ismimin tersten yazılışının sondan 2 harfi çıkarılıp a'nın üzerine şapka eklenmiş hali. Adım Emirhan Genişletmek için tıkla... Yaratıcı bir isim .