Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 12 Ağustos 2021 #1.301 erme dedi: ayıp Sakallı bir adam. Genişletmek için tıkla... 1. Korkunç insanımsı bir robot. 2. B-bu bir Supramı dostum?
erme dedi: ayıp Sakallı bir adam. Genişletmek için tıkla... 1. Korkunç insanımsı bir robot. 2. B-bu bir Supramı dostum?
josehan Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1.302 erme dedi: Cemal Paşa’nın sakalı yok mu? Genişletmek için tıkla... Sakallı adamın ismi yok mu?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ağustos 2021 #1.303 Theguywholikestanks dedi: 1. Korkunç insanımsı bir robot. 2. B-bu bir Supramı dostum? Genişletmek için tıkla... Terminator T-800. josehan dedi: Sakallı adamın ismi yok mu? Genişletmek için tıkla... Var. Ama Cemal Paşa’nın sakalı yok mu?
Theguywholikestanks dedi: 1. Korkunç insanımsı bir robot. 2. B-bu bir Supramı dostum? Genişletmek için tıkla... Terminator T-800. josehan dedi: Sakallı adamın ismi yok mu? Genişletmek için tıkla... Var. Ama Cemal Paşa’nın sakalı yok mu?
josehan Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1.304 erme dedi: Var. Ama Cemal Paşa'nın sakalı yok mu? Genişletmek için tıkla... Cemal Paşa'nın sakalı olması onun isminin olmadığı anlamına mı geliyor? ne saçma tartışıyoruz ya
erme dedi: Var. Ama Cemal Paşa'nın sakalı yok mu? Genişletmek için tıkla... Cemal Paşa'nın sakalı olması onun isminin olmadığı anlamına mı geliyor? ne saçma tartışıyoruz ya
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Ağustos 2021 #1.305 josehan dedi: Cemal Paşa'nın sakalı olması onun isminin olmadığı anlamına mı geliyor? ne saçma tartışıyoruz ya Genişletmek için tıkla... Abi neden tartışıyoruz? Ben bilmiyordum kim olduğunu. Uzatmanın anlamı yok.
josehan dedi: Cemal Paşa'nın sakalı olması onun isminin olmadığı anlamına mı geliyor? ne saçma tartışıyoruz ya Genişletmek için tıkla... Abi neden tartışıyoruz? Ben bilmiyordum kim olduğunu. Uzatmanın anlamı yok.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.631 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2021 #1.306 josehan dedi: Cemal Paşa'nın sakalı olması onun isminin olmadığı anlamına mı geliyor? ne saçma tartışıyoruz ya Genişletmek için tıkla... Sigara içen fransız ya da alman komutan.
josehan dedi: Cemal Paşa'nın sakalı olması onun isminin olmadığı anlamına mı geliyor? ne saçma tartışıyoruz ya Genişletmek için tıkla... Sigara içen fransız ya da alman komutan.
Gustave Le Boon Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 351 12 Ağustos 2021 #1.307 Davut SilerHan dedi: Sigara içen fransız ya da alman komutan. Genişletmek için tıkla... Şeriatcı.
josehan Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1.308 Davut SilerHan dedi: Sigara içen fransız ya da alman komutan. Genişletmek için tıkla... İroni mi? Gustave Le Boon dedi: Şeriatcı. Genişletmek için tıkla... Kahkaha attırdın
Davut SilerHan dedi: Sigara içen fransız ya da alman komutan. Genişletmek için tıkla... İroni mi? Gustave Le Boon dedi: Şeriatcı. Genişletmek için tıkla... Kahkaha attırdın
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.631 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2021 #1.309 josehan dedi: İroni mi? Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafını doğru tahmin edebilmem için Google'dan aratmam lazım onun için de SS alıp konu açamam herhalde. Hayatımda ilk kez gördüğüm bir adamın fotoğrafı olduğu için doğru tahmin edemedim. Fotoğrafı inceledim aslında kafasındaki şeyden Türk olduğu belli oluyordu ama arkasındaki adamlar bereli diye ters düşündüm. Eski zamanlarda türk askerlerinin öyle bir bere takıp takmadığını bilmediğim için.
josehan dedi: İroni mi? Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafını doğru tahmin edebilmem için Google'dan aratmam lazım onun için de SS alıp konu açamam herhalde. Hayatımda ilk kez gördüğüm bir adamın fotoğrafı olduğu için doğru tahmin edemedim. Fotoğrafı inceledim aslında kafasındaki şeyden Türk olduğu belli oluyordu ama arkasındaki adamlar bereli diye ters düşündüm. Eski zamanlarda türk askerlerinin öyle bir bere takıp takmadığını bilmediğim için.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1.310 Katana.