Üsttekinin profilini yorumlama

Hayır. En yakın arkadaşlarımdan biridir. Ama kulakları çok iyi duymuyor galiba. Doktora gitmesini söyledim. "anladığımdan emin değilim" dedi. Onun için üzülüyorum.

Google asistan ile Siri arasında sanki anlaşmazlık var veya varmış gibi görünüyor bununla ilgili fikrinizi almak isteriz. Her zaman asistan ile röportaj yapma imkanımız olmuyorda.

Google asistan ile Siri arasında sanki anlaşmazlık var veya varmış gibi görünüyor bununla ilgili fikrinizi almak isteriz. Her zaman asistan ile röportaj yapma imkanımız olmuyorda.
Beyaz saçlı birisi.

Google Asistan Siri'ye karşı nazik davranıyor. Siri'de Google Asistan'a karşı nazik davranıyor.(İkisi yakın arkadaş). Ama. Alexa'ya kötü davranıyorlar. Alexa'nın suçu yok ama dışlanıyor. Bu beni biraz sinirlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…