Üstümdeki gerginlikten nasıl kurtulurum?

Ezilme tehlikesi ile karşı karşıyayım. Pısırık değilim ama bir grup pısırık beni pısırık sanıyor. Haftaya biraz cimcikleyeceğim onları ama haftayı beklemek zor geliyor.
Lütfen başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüklerini bu kadar önemsemeyin. Kendinize bu saygısızlığı yapmayın. Bırakın sizin hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Siz kendinizi bildikten sonra kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. Kendinizi o insanlara ifade edebilirsiniz. Ama ispatlamaya çalışmak kendinize yapacağınız saygısızlık olur.

Tehlikedeyim arkadaş, ayrıca bu konu sizi ilgilendirmiyor. Her türlü olay için konu açanlardan değilim. Ben gerginliğimi gidermek için açtım konuyu.

Tehlikedeyim arkadaş, ayrıca bu konu sizi ilgilendirmiyor. Her türlü olay için konu açanlardan değilim. Ben gerginliğimi gidermek için açtım konuyu.
Buraya konu açıyorsanız yorum yapma hakkını bana vermiş oluyorsunuz. Ne yapacağınız tabiki de beni ilgilendirmiyor. Babamın oğlu değilsiniz. Ben sadece size kendi tavsiyemi söyledim. Tercih sizin.

Bir A4 kağıdını alın, kısa kenarı iki eşit parçaya ayırıp bir iki dikdörtgen elde edin. İlk kağıda dertlerinizi, ikinci kağıda ise derdin derecesini yazın. Misal 1'den 10'a kadar. Sonra bu iki kağıdı da caaartt diye yırtın, bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…