K Kasarsevmem Yoctopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Eylül 2022 #1 Bir şey oldu mu bana da böyle msj geldi linke tıkladım sadece geri cıktım giris falan yapmadım sorun oldu mu sizde?
Bir şey oldu mu bana da böyle msj geldi linke tıkladım sadece geri cıktım giris falan yapmadım sorun oldu mu sizde?
Çözüm Recep Baltaş 13 Eylül 2022 Size yollanan sahte hesapla siteye giriş yapmak bir sorun teşkil etmez. Sorun teşkil edebilecek işlemler: Siteye halihazırda kullandığınız bir kullanıcı adı ve şifrenizi vermek Siteden bir uygulama/uzantı indirmek
Size yollanan sahte hesapla siteye giriş yapmak bir sorun teşkil etmez. Sorun teşkil edebilecek işlemler: Siteye halihazırda kullandığınız bir kullanıcı adı ve şifrenizi vermek Siteden bir uygulama/uzantı indirmek
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 7 Eylül 2022 #2 Kasarsevmem dedi: Bir şey oldu mu bana da böyle msj geldi linke tıkladım sadece geri çıktım giriş falan yapmadım sorun oldu mu sizde? Genişletmek için tıkla... Giriş falan yapmadıysan sıkıntı yok büyük ihtimal ama sen yine de tarat telefonu. Artı 0 Eksi
Kasarsevmem dedi: Bir şey oldu mu bana da böyle msj geldi linke tıkladım sadece geri çıktım giriş falan yapmadım sorun oldu mu sizde? Genişletmek için tıkla... Giriş falan yapmadıysan sıkıntı yok büyük ihtimal ama sen yine de tarat telefonu.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Eylül 2022 #3 Size yollanan sahte hesapla siteye giriş yapmak bir sorun teşkil etmez. Sorun teşkil edebilecek işlemler: Siteye halihazırda kullandığınız bir kullanıcı adı ve şifrenizi vermek Siteden bir uygulama/uzantı indirmek Artı 1 Eksi Çözüm
Size yollanan sahte hesapla siteye giriş yapmak bir sorun teşkil etmez. Sorun teşkil edebilecek işlemler: Siteye halihazırda kullandığınız bir kullanıcı adı ve şifrenizi vermek Siteden bir uygulama/uzantı indirmek