Toprak Işıl Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #1 Benim yok. Keşke olsa. Beraber film izlerdik.
L Lolipop3535 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 19 Ocak 2022 #2 Lanet olsun ki var hem de Rus, arada aklıma gelince vay anasını diyorum. Bizim pederin işleri TR yerin dibine girdi sanki. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2022
Lanet olsun ki var hem de Rus, arada aklıma gelince vay anasını diyorum. Bizim pederin işleri TR yerin dibine girdi sanki.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Ocak 2022 #3 Var haftada 2-3 kere film izliyoruz baş başa (!)
Toprak Işıl Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #4 Boranity dedi: Var haftada 2-3 kere film izliyoruz baş başa (!) Genişletmek için tıkla... Arada belgesel de izleyin hocam.
Boranity dedi: Var haftada 2-3 kere film izliyoruz baş başa (!) Genişletmek için tıkla... Arada belgesel de izleyin hocam.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.173 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #5 Toprak Işıl dedi: Arada belgesel de izleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Bence babasıyla da birlikte izlesin ailecek daha keyifli bir seyir olur.
Toprak Işıl dedi: Arada belgesel de izleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Bence babasıyla da birlikte izlesin ailecek daha keyifli bir seyir olur.
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #6 Üvey annem yok ama üvey oğlum var, kocam evden uzakta olduğu için oğlumla tek yaşıyoruz. Bir şirkette sekreter olarak çalışıyorum ayrıca.
Üvey annem yok ama üvey oğlum var, kocam evden uzakta olduğu için oğlumla tek yaşıyoruz. Bir şirkette sekreter olarak çalışıyorum ayrıca.
Toprak Işıl Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #7 Ülküsüz dedi: Üvey annem yok ama üvey oğlum var, kocam evden uzakta olduğu için oğlumla tek yaşıyoruz. Bir şirkette sekreter olarak çalışıyorum ayrıca. Genişletmek için tıkla... Beni de evlatlık olarak alır mısınız?
Ülküsüz dedi: Üvey annem yok ama üvey oğlum var, kocam evden uzakta olduğu için oğlumla tek yaşıyoruz. Bir şirkette sekreter olarak çalışıyorum ayrıca. Genişletmek için tıkla... Beni de evlatlık olarak alır mısınız?
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #8 Toprak Işıl dedi: Beni de evlatlık olarak alır mısınız? Genişletmek için tıkla... Sekreterlikten arta kalan zamanlarda anca tek çocuğa yetebiliyorum. İkinci bir oğlum olursa yetişebileceğimi sanmıyorum, maalesef hayır.
Toprak Işıl dedi: Beni de evlatlık olarak alır mısınız? Genişletmek için tıkla... Sekreterlikten arta kalan zamanlarda anca tek çocuğa yetebiliyorum. İkinci bir oğlum olursa yetişebileceğimi sanmıyorum, maalesef hayır.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 19 Ocak 2022 #9 Toprak Işıl dedi: Arada belgesel de izleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Belgeseli biz yaratıyoruz hocam.
Toprak Işıl dedi: Arada belgesel de izleyin hocam. Genişletmek için tıkla... Belgeseli biz yaratıyoruz hocam.
LastMushirofOttomans Femtopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 50 19 Ocak 2022 #10 Toprak Işıl dedi: Benim yok. Keşke olsa. Beraber film izlerdik. Genişletmek için tıkla... Açma şöyle konular, fesatça şeyler geliyor aklıma.
Toprak Işıl dedi: Benim yok. Keşke olsa. Beraber film izlerdik. Genişletmek için tıkla... Açma şöyle konular, fesatça şeyler geliyor aklıma.