İnsanlar hayatları boyunca hep iş konuşmaz, bazen boş yapmak da isterler. Bu forumda boş yapılacak 2 yer var biri konu dışı diğeri de mizah ve eğlence bölümü. Gayet normal, klasik insan habitatı.
Ben rahat değilim. Bir keresinde konu dışı bir konuda doğru düzgün konusu bile olmayan saçma bir konuya yaptığım yoruma konu dışı yorum yaptığım için ceza almıştım.
Bu yorum da oldukça saçma oldu ama neyse işte öyle bir şey.
Ben rahat değilim. Bir keresinde konu dışı bir konuda doğru düzgün konusu bile olmayan saçma bir konuya yaptığım yoruma konu dışı yorum yaptığım için ceza almıştım.
Dikkatli bakarsanız açılmış konuların büyük bir kısmının üçüncü sayfadan sonra bozulmaya başladığını görebilirsiniz. Özellikle de teknik destek kategorisinde. Konu sahibi bir yerden sonra sistem önerisi isteyebiliyor.
Dikkatli bakarsanız açılmış konuların büyük bir kısmının üçüncü sayfadan sonra bozulmaya başladığını görebilirsiniz. Özellikle de teknik destek kategorisinde. Konu sahibi bir yerden sistem önerisi isteyebiliyor.
O kadar saçma bir konuydu ki o konuyu toplayabilecek bir yorum yapmak imkansıza yakındı. Yaptığım yorum yine de konuyla alakalıydı ama modların hoşuna gitmediyse demek ki yapacak bir şey yok.
O kadar saçma bir konuydu ki o konuyu toplayabilecek bir yorum yapmak imkansıza yakındı. Yaptığım yorum yine de konuyla alakalıydı ama modların hoşuna gitmediyse demek ki yapacak bir şey yok.
Ceza sayına göre ceza süreleri de artıyor. Normalde çok fazla konu dışı yorumdan ceza alıyorum ama o seferki gerçekten gereksizdi ve bomboş sebepten 3 gün yemiştim.
Sıkılınca buraya geliyorum biraz bakıyorum can sıkıntısına iyi geliyor normalde mizahı falan severim ama mizah ve eğlence konuları gram komik olmadığı için konu dışında takılıyorum.