GeForce NOW Üyeliği alınamıyor

ahmetq680

Femtopat
Daha fazla  
GeForce NOW üyeliği alamıyorum. 3 aylık GeForce NOW üyeliği almak için kart bilgilerimi girdim siparişi onayladığımda Müşteriye ait telefon numarası bulunamadı. Hatası verdi. Telefon numaram doğruydu. Kartımdan da işlem yapılmamış.

1060 olayından sonra iyice kötü oldu ben GeForce'den CS oyniyorum haftalık drop + operasyon için işimi görüyor ama yüksek sistemli oyun oynayacaksan sıkıntı yaşarsın Türkiye'de Max 2080 veriyor.
Normalde geforce now almam ama bilgisayarım çok kötü yeni bir bilgisayar almak istesem çok para.

Normalde geforce now almam ama bilgisayarım çok kötü yeni bir bilgisayar almak istesem çok para.
İnternetiniz 50 megabit ve üzeri ise VPN üzerinden global paketini almanı öneririm hocam. Yüksek sistemli oyun oynamayacağım dersen eğer ki 2080 benim işimi görür diyorsanız alabilirsiniz tabii ki de. Globalde premium pakette 2080 ile 3060 ekran kartı geliyor diğer pakette ise sadece ve sadece 4080 geliyor. TR'den premium alırsanız size 1060 gelecektir ancak 1 kere çıkış yapıp tekrar girerseniz ve şanslıysanız 2080 ekran kartı gelecektir(bu girip çıkma olayı her gün olmasa bile bir zaman sonra sinirlerinizi bozabilir ben sabırlıyım bana 1060 geldiğinde çık gir yaparım diyorsanız TR'den alabilirsiniz.1060 geldi size çık gir yaptığınızda 2080 gelme olasılığı %50)

Son düzenleme:
İnternetiniz 50 megabit ve üzeri ise VPN üzerinden global paketini almanı öneririm hocam. Yüksek sistemli oyun oynamayacağım dersen eğer ki 2080 benim işimi görür diyorsanız alabilirsiniz tabii ki de. Globalde premium pakette 2080 ile 3060 ekran kartı geliyor diğer pakette ise sadece ve sadece 4080 geliyor. TR'den premium alırsanız size 1060 gelecektir ancak 1 kere çıkış yapıp tekrar girerseniz ve şanslıysanız 2080 ekran kartı gelecektir(bu girip çıkma olayı her gün olmasa bile bir zaman sonra sinirlerinizi bozabilir ben sabırlıyım bana 1060 geldiğinde çık gir yaparım diyorsanız TR'den alabilirsiniz.1060 geldi size çık gir yaptığınızda 2080 gelme olasılığı %50)
Maalesef internetim o kadar yüksek mbps değil Zaten ETS 2 fs22 ranch sim gibi oyunlar oyanayacağım

İnternetiniz 50 megabit ve üzeri ise VPN üzerinden global paketini almanı öneririm hocam. Yüksek sistemli oyun oynamayacağım dersen eğer ki 2080 benim işimi görür diyorsanız alabilirsiniz tabii ki de. Globalde premium pakette 2080 ile 3060 ekran kartı geliyor diğer pakette ise sadece ve sadece 4080 geliyor. TR'den premium alırsanız size 1060 gelecektir ancak 1 kere çıkış yapıp tekrar girerseniz ve şanslıysanız 2080 ekran kartı gelecektir(bu girip çıkma olayı her gün olmasa bile bir zaman sonra sinirlerinizi bozabilir ben sabırlıyım bana 1060 geldiğinde çık gir yaparım diyorsanız TR'den alabilirsiniz. 1060 geldi size çık gir yaptığınızda 2080 gelme olasılığı %50)

TR de an itibarıyla 1060 vermiyor test ettim eskiden hep 1060 atıyordu çoğunlukla şu an 2080 veriyor alt n yapınca gösteriyor son 3 haftadır hiç 1060 görmedim (TR serverı için) tabii 2080 de iyi değil de.

TR de an itibarıyla 1060 vermiyor test ettim eskiden hep 1060 atıyordu çoğunlukla şu an 2080 veriyor alt n yapınca gösteriyor son 3 haftadır hiç 1060 görmedim (TR serverı için) tabii 2080 de iyi değil de.
O Donanım Arşivi'nin ve bazı YouTube kanallarının yaptığı paylaşımlardan dolayı sözde yersen 2080 atıyorlardır hocam.

Maalesef internetim o kadar yüksek mbps değil Zaten ETS 2 fs22 ranch sim gibi oyunlar oyanayacağım
Oynaycağın oyunlar fazla grafik istemiyor ancak 1060'da 25 FPS bu oynadığın oyunlarda belki ya alırsın ya almazsın. 1060 gelir gir çık yaparsın 2080 gelme olasılığı %50

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı