K kruzer Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 12:52 #1 VPN kullanarak yurt dışından üyelik almıştım ama şimdi iptal edemiyorum. Bilgisi olan var mı? Tekrar vpn açıp downgrade yapılabiliyormuş. Bunu düşünememiştim. Son düzenleme: Perşembe 13:00
VPN kullanarak yurt dışından üyelik almıştım ama şimdi iptal edemiyorum. Bilgisi olan var mı? Tekrar vpn açıp downgrade yapılabiliyormuş. Bunu düşünememiştim.
Çözüm Friendisturk Perşembe 13:30 Hocam VPN açıp hesabınıza girin ve öyle kapatın, eğer bit Türkiye bankası kullanmadıysanız pek yapacağınız bir şey yok.
Hocam VPN açıp hesabınıza girin ve öyle kapatın, eğer bit Türkiye bankası kullanmadıysanız pek yapacağınız bir şey yok.
Friendisturk Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer Golgi Cisimciği Daha fazla Sistem Özellikleri i5 2. Nesil 8 GB DDR3 Ram İntel HD Graphics 3000 512 GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Maalesef) Perşembe 13:30 #2 Hocam VPN açıp hesabınıza girin ve öyle kapatın, eğer bit Türkiye bankası kullanmadıysanız pek yapacağınız bir şey yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam VPN açıp hesabınıza girin ve öyle kapatın, eğer bit Türkiye bankası kullanmadıysanız pek yapacağınız bir şey yok.
KS KS K kruzer Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 14:45 #3 Friendisturk dedi: Hocam VPN açıp hesabınıza girin ve öyle kapatın, eğer bit Türkiye bankası kullanmadıysanız pek yapacağınız bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tekrar vpnle üyeliği sildim hocam teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Friendisturk dedi: Hocam VPN açıp hesabınıza girin ve öyle kapatın, eğer bit Türkiye bankası kullanmadıysanız pek yapacağınız bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tekrar vpnle üyeliği sildim hocam teşekkür ediyorum.
Friendisturk Picopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer Golgi Cisimciği Daha fazla Sistem Özellikleri i5 2. Nesil 8 GB DDR3 Ram İntel HD Graphics 3000 512 GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Maalesef) Perşembe 14:45 #4 kruzer dedi: Tekrar vpnle üyeliği sildim hocam teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
kruzer dedi: Tekrar vpnle üyeliği sildim hocam teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.