S srknkrm Ziyaretçi 10 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar üyeliğimin iptalini istiyorum. Konuyu buraya açtım, eğer farklı bir konu başlığı veya uygulama tarzı bir sistem varsa kusura bakmayın. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar üyeliğimin iptalini istiyorum. Konuyu buraya açtım, eğer farklı bir konu başlığı veya uygulama tarzı bir sistem varsa kusura bakmayın. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 10 Kasım 2014 #3 Hesaplar silinmiyor. Kullanmamanız yeterli.
S srknkrm Ziyaretçi 10 Kasım 2014 #4 Bir kere bir arkadaş, söylemişti ve kapatmışlardı. Bir sorum vardı. Kapatıyorlar diye biliyorum, kapatılmasını istiyorum yalnız.
Bir kere bir arkadaş, söylemişti ve kapatmışlardı. Bir sorum vardı. Kapatıyorlar diye biliyorum, kapatılmasını istiyorum yalnız.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 10 Kasım 2014 #5 Yöneticilerin kararıyla çok az sayıda üyenin hesabı silinmişti. Normalde hesaplar silinmiyor.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 10 Kasım 2014 #7 Silinen üye dedi: İnşallah silerler. Genişletmek için tıkla... Boşuna umutlanmayın hesabınız silinmeyecektir.
Silinen üye dedi: İnşallah silerler. Genişletmek için tıkla... Boşuna umutlanmayın hesabınız silinmeyecektir.
S srknkrm Ziyaretçi 10 Kasım 2014 #8 Neden silinmeyecek. Silinmesini istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2014
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 10 Kasım 2014 #9 Silinen üye dedi: Neden silinmeyecek. Silinmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yöneticiler senin gibi hesap açtığı gibi hesabını sildirmek isteyenlerle mi uğraşacak? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2014
Silinen üye dedi: Neden silinmeyecek. Silinmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yöneticiler senin gibi hesap açtığı gibi hesabını sildirmek isteyenlerle mi uğraşacak?
S srknkrm Ziyaretçi 10 Kasım 2014 #10 Hesabımın silinmesi için kurallara aykırı bir şey mi yapmam gerekiyor yani. Bakın ben burada oyun oynamıyorum, hesabı acmıştım ve silinmesini istiyorum ve sakıncası var mı? Yani silinecek ve başka bir şey yapılmayacak. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2014
Hesabımın silinmesi için kurallara aykırı bir şey mi yapmam gerekiyor yani. Bakın ben burada oyun oynamıyorum, hesabı acmıştım ve silinmesini istiyorum ve sakıncası var mı? Yani silinecek ve başka bir şey yapılmayacak.