İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 1 Mart 2014 #1 Daha öncede rica etmiştim ama sanırım ilgilenen olmadı. İsteğimi tekrarlıyorum ve sebebini de belirtirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2014
Daha öncede rica etmiştim ama sanırım ilgilenen olmadı. İsteğimi tekrarlıyorum ve sebebini de belirtirseniz sevinirim.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2014 #2 Virgül atladığınız için 2 yıl banlanmış olabilirsiniz. Hiç şaşırmayın.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 1 Mart 2014 #3 İstenmediğimiz yerde durmayız albaywolf kardeş. Biz buraya kaliteli forum diye geldik. Ama millet dalga geçiyor bizimle.
İstenmediğimiz yerde durmayız albaywolf kardeş. Biz buraya kaliteli forum diye geldik. Ama millet dalga geçiyor bizimle.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 1 Mart 2014 #4 Üyelikler silinmiyor maalesef. Kaliteli forum diye geldiğiniz forumda, başkalarına hakaret ederek forumun kalitesini düşürmüşsünüz bana gelen bilgilere göre.
Üyelikler silinmiyor maalesef. Kaliteli forum diye geldiğiniz forumda, başkalarına hakaret ederek forumun kalitesini düşürmüşsünüz bana gelen bilgilere göre.