Bugün dikkatimi çekti ben baya formun yerlisi imişim. Baya baya yazdığım tüm konularda en eski üye benim He bir işe yarıyor mu derseniz her yıl kutladıkları doğum günümü saymazsak yaramıyor
Üyelik tarihime bakılacak olunursa eski bir üye olduğum kabul edilebilir. Fakat meşguliyet gereği yeteri kadar yardımcı da olamadım. 5-6 ay öncesine kadar sadece göz gezdiriyordum, son zamanlarda biraz daha aktifim.
@FantastikTürk ile aynı gün kaydolmuştum. O zaman TürküGücü nickini kullanıyordu, hatırlamıyorum tam zamanı. Tabii yediğim banlar beni yeni hesap açmaya sürükledi. Bu hesabı daha yeni açtım ama bununla da uzun bir ban yedim. Ama bu sefer affetmelerini istedim, acıdılar bana
2012 Ocak ayında kayıt olmuşum; o zamanlar yeni yüklediğim oyunlar donduğu için ekran kartı alırken nelere dikkat edilmeli tarzında içerikleri araştırıyordum İyi ki kayıt olmuşum diyorum.
Post sayısı, beğeni sayısı bunlar önemsiz şeylerdir. Forumda takıldığınız sürece farkında olmadan artıyor. 1000 mesaj sayısı altında bulunan kişiler bile artık ''Moderatör'' olabiliyor. Bence çok iyi bir uygulama.