Üzerimde bunalmış bir his var

Cebrkelfornevers

Hectopat
Daha fazla  
Lise 1'e başlayalı 1 ay falan oldu ve 3-4 aydır üzerimde bunalmış bir his var. İnsanlarla da iyi iletişim kuramıyorum özellikle karşı cinsle , onun sebebi aslında küçükken tüm arkadaşlarımın erkek olması galiba. Bu aralar normalden daha asabiyim ve arkadaşlarım bile artık benimle aramı açıyorlar. Bazı dost sayabileceğim arkadaşlarım vardı onların da tavırları değiştiği için konuşmak istemedim ve benimle konuşmuyorlar artık. Kendimi hem yalnız hem de hayattan bunalmış hissediyorum beni eğlendiren tek şey artık oyunlar oluyor başka bir hobim yok. Bu bunalmışlıktan kurtulmak istiyorum, hiçbir şeyi umursamıyorum artık ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Üstüne birde sınıfımdan hoşlandığım birisi var ve iletişim dahi kuramadığımdan büyük ihtimalle hiç olmayacak bir şey olarak kalıcak ve buda baya kötüleştiriyor beni.

Yeni ortama gireceğin için yaz tatilinden başlayıp bunalmış olabilirsin belki zamanla geçer, kendi kararın ama arkadaş edinmeye çalışsan iyi olur yalnızlık çok kötü bir şey arkadaşların gerçekten iyiyse bence aranı açma şu an zamanın güzel eğlen, takıl, arkadaşlarınla konuş yoksa da arkadaş edin tek kalma. Kendi sevdiğin şeyler varsa onları yap sadece oyun oynamak değil de dışarıda da sevdiğin bir şey varsa onu yap, hoşlandığın kişiyle de konuş o da insan sende insansın rahat ol.

Yeni sınıf arkadaşlarım iyi gibiler ama ortaokuldan tanıdıklarım var şuan okuduğum lisede , baya tavırları falan değişti serseri gibi takılmaya başladı kendinden soğuttu beni 4 yıllık arkadaşım son 1 yılda çok değişti kendisiyle konuşmuyorum zaten daha fazla. Teşekkürler bu arada deneyeceğim dediklerini.

Hocam serseri tiplerle çok takılma boşver gerçekten iyi insanlarla takıl yani böyle eğlenmesini bilen öyle yani keko tipler gibi olmayan insanlarla takılsan iyi olur genellikle insanlar değişebiliyor onlarla konuşma benim de var öyle konuşmuyorum, tadını çıkar yani şu anlık sınıfını bilmiyorum ama güzelse ya da iyi biriyle tanıştığında okuldan falan liseyi bitirince arada bu zamanlarını özleyebilirsin.

Eski arkadaşların seni umursamıyorsa bırak gitsin onlar arkadaş falan değildir zaten. 2.si insanlara selam ver tokalaş, garip gelebilir ama çok işe yarıyor saygı artıyor. Dalgaya alan bir insan görürsende ilestisimi kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…