Epic Games Üzerinden Assassin's Creed Shadows alınır mı?

Hocam siz oyunu indirdiğiniz gibi açabilmiş miydiniz?
Hocam oyunu indirip Ubisoft'a giriş yaptım satıcı Ubisoft hesabının da biglilerini veriyor. Oyuna 1 kere girdikten sonra falan 1 dk geçirdim menüde sonra hemen hem Steam'i hem Ubisoft'u çevrimdışı moda aldım sonra bir daha sıkıntı yaşamadım.

Ubisoftu çevrimdışı moda nasıl aldınız? Bende herhangi bir offline butonu gözükmüyor.

Ubisoftu çevrimdışı moda nasıl aldınız? Bende herhangi bir offline butonu gözükmüyor.
Hocam Ubisoft hesabına girerken, yani e-posta ve şifre yazılan yerde aşağıda settings yazıyor. Ona tıkladığınızda zaten değiştirebileceğiniz 3 tane ayar çıkıyor. Biri uygulamanın dil seçeneği, biri Windows açıldığında otomatik başlatma ayarı, diğeri de senin aradığın ayar işte ortada kalan. Start Ubisoft Connect in offline mode yazıyor, onun tikini açtığında hesaba her zaman offline olarak giriyorsun ve atmıyor.

Yok hocam internetsiz girmiyor. Sizin dediğiniz settings kısmı da çıkmıyor giriş yapmaya çalışırken.

Yok hocam internetsiz girmiyor. Sizin dediğiniz settings kısmı da çıkmıyor giriş yapmaya çalışırken.
Bilmiyorum hocam bende giriyor baya da. Hem Steam, hem Ubisoft'ta çevrimdışı modda olarak aralıksız 4.5 saat oynadım oyunu herhangi en ufak sorun yaşamadım. Dediğim settings ksımı taa en başta e-posta yazma ekranında çıkıyor, ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Neyse milleti kanserleye kanserleye indireceğiz artık bir de hocam hesaplara 2 aşamalı doğrulama koymuşlar mı sizde? Çok sıkıntı yaratmıştı bende.

Bak aynı yerden aldıysak Allah aşkına biraz sal indireyim Wi-Fi'yi söküp atıp oyuna gireceğim.

Hahaha yok saldım ben giremiyorum hesaba.
Bak aynı yerden aldıysak Allah aşkına biraz sal indireyim Wi-Fi'yi söküp atıp oyuna gireceğim.

Yok hocam saldım hesaba giremiyorum maalesef.

Steam hesabı olarak almadıysanız hesabı çok çile çektiriyor gerçekten. Tek çare Steam bu oyun için.

Yok hocam saldım hesaba giremiyorum maalesef.
Bir kaç gün bekleyin hocam sabredin hesap sakinleyince oynarsınız yine.

Steam hesabı olarak almadıysanız hesabı çok çile çektiriyor gerçekten. Tek çare Steam bu oyun için.

Bir kaç gün bekleyin hocam sabredin hesap sakinleyince oynarsınız yine.
Yok ondan değil hesaba hiç giremiyorum satıcı ilgisiz bayağı. Kırılınca bakarız artık

Birkaç gün bekleyin hocam sabredin hesap sakinleyince oynarsınız yine.

Evet haklısınız Ubisoft hesabı olarak almıştım bilmediğim için bu durumu ardından 2 saat uğraş sonucu iade aldım biraz daha para koyup üstüne Ubisoft+ alacağım zaten 1 ay sürmez gibi geliyor oyunun bitmesi. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…