shesyy Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Steam'den EA Play alacaktım fakat bu ürün zaten sizde var diyor ve aldırmıyor ama üyeliğim yok. Ne yapacağım anlamadım.
Steam'den EA Play alacaktım fakat bu ürün zaten sizde var diyor ve aldırmıyor ama üyeliğim yok. Ne yapacağım anlamadım.
mergenthe Picopat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 Bu ürün zaten sizde var mı yazıyor ekranda yoksa satın alınanlar, bu ürün kütüphanenizde gibi bir yazı mı çıkıyor? Artı 0 Eksi
Bu ürün zaten sizde var mı yazıyor ekranda yoksa satın alınanlar, bu ürün kütüphanenizde gibi bir yazı mı çıkıyor?
KS KS shesyy Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 mergenthe dedi: Bu ürün zaten sizde var mı yazıyor ekranda yoksa satın alınanlar, bu ürün kütüphanenizde gibi bir yazı mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... boyle yazıyor Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-08 144206.png 52,5 KB · Görüntüleme: 37 Artı 0 Eksi
mergenthe dedi: Bu ürün zaten sizde var mı yazıyor ekranda yoksa satın alınanlar, bu ürün kütüphanenizde gibi bir yazı mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... boyle yazıyor