Epic Games Üzerinden oyun alınır mı?

Mirza Demir

Hectopat
Daha fazla  
Özellikle eskiden çok karşı çıkılan kötü denilen bir platformdu, ama artık Steam dolara geçtiği için oyunlar da orada çok daha pahalı oluyor, Spider-Man Miles Morales ve Spider-Man 2 almak için Steam'de fiyatlara bakayım biraz dedim Epic'la karşılaştırınca uçurum bir fark olduğunu gördüm, Epic'te 2 oyun 2200 civarı iken Steam'den alınca 4100 civarı oluyor, ben 2 oyuna 4 bin TL vermek istemiyorum ama Steam'in daha iyi bir platform olduğunu da biliyorum o yüzden pek emin değilim, Epic'den alışveriş yapılır mı? (ilk Spider-Man oyununu Steam dolara geçmeden önce almıştım)

Hocam kesinlikle yapılır. Steamdeki bu gereksiz fiyatlardan ötürü adam akıllı alışverişte zor yapılıyor. Fiyatlar yakın olduğunda Steam ama arada uçurum varsa kesinlikle Epic.

Maalesef platform seçebilecek dönemi geçtik. Nerede ucuza görüyorsanız oradan alın, böyle şeyleri hiç düşünmeyin.

Niye alınmaasın.

Hocam kesinlikle yapılır. Steam'deki bu gereksiz fiyatlardan ötürü adamakıllı alışverişte zor yapılıyor. Fiyatlar yakın olduğunda Steam ama arada uçurum varsa kesinlikle Epic.

Cidden Steam'in dolara geçmesi çok kötü oldu her oyun alacağım da 2K fiyat görmek can sıkıcı.

Alınır bende Spider-Man 2'yi Epic üzerinden bitirmiştim.

Teşekkürler alınır o zaman.

Maalesef platform seçebilecek dönemi geçtik. Nerede ucuza görüyorsanız oradan alın, böyle şeyleri hiç düşünmeyin.

Bende böyle düşünüyorum, bir süredir oyun almamıştım daha birkaç ay önce Epic'ten indirimde diye TLOU 1 almıştım 500'e Steam de 1800 TL filandı sanırım. Teşekkürler Epic'den alacağım gibi gözüküyor.

Hocam şu oyun normalde 20 dolar, bir kaç gündür 33tl. Bir bakın isterseniz;

Ücretsiz olmuştu Epic'te bir ara o zaman kapmıştım, teşekkürler yine de hocam.

Niye alınmaasın.

Yani zamanında beğenilmeyen bir platformdu o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…