Steam Üzerinden oyun önerisi

DarylDixon0

Decapat
Ck3 yerine Age of Empires 4'te alabilirim. Hangisini daha kolay öğrenebilirim? Daha önce bu tarz oyunlar oynamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-30 213638.png
    319,8 KB · Görüntüleme: 60
Atomic Heart fena oyun değil ben çok eğlenerek bitirmiştim. Ek paketi de çok iyi. AC Mirage da idare eder

Hikayeli oyun alacaksan itemsatistan güvenilir saticidan alabilirsin paran cebine kalır. Ben çoğunu öyle bitirdim, 1 kez oynanılacak oyuna 1 asgeri ücret yövmiyesini fazla buluyorum. TLOU serisisini kesinlikle tavsiye ederim.

Hikayeli oyun alacaksan itemsatistan güvenilir saticidan alabilirsin paran cebine kalır. Ben çoğunu öyle bitirdim, 1 kez oynanılacak oyuna 1 asgeri ücret yövmiyesini fazla buluyorum. TLOU serisisini kesinlikle tavsiye ederim.
İtemsatışdan bile alınmaz ne olduğu bilinmeyen satıcılar var en iyisi pass yada keyler alınır.

İtemsatış'dan bile alınmaz ne olduğu bilinmeyen satıcılar var en iyisi Pass'ya da keyler alınır.

Gidip 100 satış yapmış kişiden alırsan sıkıntı yaşayabilirsin. Orada binlerce satış yapmış kişiler de var bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım oyun alırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…