miracakin Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2025 #11 Botox Reis dedi: Laptopun garantisi var da garanti kapsamına giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Girmez girsede tamir etmiyorlar ASUS'un servisi berbat
Botox Reis dedi: Laptopun garantisi var da garanti kapsamına giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Girmez girsede tamir etmiyorlar ASUS'un servisi berbat
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 986 Çözümler 1 10 Kasım 2025 #12 miracakin dedi: Girmez girsede tamir etmiyorlar ASUS'un servisi berbat Genişletmek için tıkla... Berbat doğru. Bakıma bile vermiyorum. Garantisi bitince bakımını kendim yapacağım. @miracakin iyi akşamlar hocam. Ekrandaki pembe renk gitti tekrar test ettim hiç gözükmüyor . Son düzenleme: 10 Kasım 2025
miracakin dedi: Girmez girsede tamir etmiyorlar ASUS'un servisi berbat Genişletmek için tıkla... Berbat doğru. Bakıma bile vermiyorum. Garantisi bitince bakımını kendim yapacağım. @miracakin iyi akşamlar hocam. Ekrandaki pembe renk gitti tekrar test ettim hiç gözükmüyor .
miracakin Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2025 #13 Botox Reis dedi: Berbat doğru. Bakıma bile vermiyorum. Garantisi bitince bakımını kendim yapacağım. @miracakin iyi akşamlar hocam. Ekrandaki pembe renk gitti tekrar test ettim hiç gözükmüyor . Genişletmek için tıkla... Ben bu dayanıklılığa Askeri sınıf derim ben hocam
Botox Reis dedi: Berbat doğru. Bakıma bile vermiyorum. Garantisi bitince bakımını kendim yapacağım. @miracakin iyi akşamlar hocam. Ekrandaki pembe renk gitti tekrar test ettim hiç gözükmüyor . Genişletmek için tıkla... Ben bu dayanıklılığa Askeri sınıf derim ben hocam
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 986 Çözümler 1 10 Kasım 2025 #14 miracakin dedi: Ben bu dayanıklılığa askeri sınıf derim ben hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sapsağlam. Ama dikkat etmek lazım. Çarpmalarda bir şey olmaz da, laptopun kapağı kapalı halde baskı uygulanması mesela üstüne ağır bir şey koymak, yanlışlıkla üstüne oturmak gibi ekranda kötü sonuçlar oluşturabilir.
miracakin dedi: Ben bu dayanıklılığa askeri sınıf derim ben hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sapsağlam. Ama dikkat etmek lazım. Çarpmalarda bir şey olmaz da, laptopun kapağı kapalı halde baskı uygulanması mesela üstüne ağır bir şey koymak, yanlışlıkla üstüne oturmak gibi ekranda kötü sonuçlar oluşturabilir.