Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2019 #1 Sticker yapmak için yazıcıdan çıktı alabileceğim yapışlanlı A4 kağıt arıyorum. İnternetteki sıradan modellerle yapılıyor mu yoksa bunun için özel kağıda ihiyacım var mı?
Sticker yapmak için yazıcıdan çıktı alabileceğim yapışlanlı A4 kağıt arıyorum. İnternetteki sıradan modellerle yapılıyor mu yoksa bunun için özel kağıda ihiyacım var mı?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Kasım 2019 #2 Deseni çıkarırsın ama yapışmaz bu yüzden özel kağıda ihtiyacın var.
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2019 #3 Mithat Berhan dedi: Deseni çıkarırsın ama yapışmaz bu yüzden özel kağıda ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Yazıcıdan üzerine çıktı alırsam kağıt yapışmıyor yani. Peki hangi kağıdı almam gerek?
Mithat Berhan dedi: Deseni çıkarırsın ama yapışmaz bu yüzden özel kağıda ihtiyacın var. Genişletmek için tıkla... Yazıcıdan üzerine çıktı alırsam kağıt yapışmıyor yani. Peki hangi kağıdı almam gerek?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Kasım 2019 #4 Özel bir adı vardı ama adı neydi? Unuttum
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2019 #5 Mithat Berhan dedi: Özel bir adı vardı ama adı neydi? Unuttum Genişletmek için tıkla... İnternette Hp uyumlu satılan kağıtlar standart yazıcılar ile uyumlu mudur? Yani a4 e basan herhangi bir yazıcı bunları basabilir mi?
Mithat Berhan dedi: Özel bir adı vardı ama adı neydi? Unuttum Genişletmek için tıkla... İnternette Hp uyumlu satılan kağıtlar standart yazıcılar ile uyumlu mudur? Yani a4 e basan herhangi bir yazıcı bunları basabilir mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.252 Makaleler 42 Çözümler 274 8 Kasım 2019 #6 Yazıcı konusunda sublimasyon dışında bilgim olmadığı için yanlış bilgi vermek istemem. Ama her yazıcı yazamaz gibi.
Yazıcı konusunda sublimasyon dışında bilgim olmadığı için yanlış bilgi vermek istemem. Ama her yazıcı yazamaz gibi.