Remzi Yusuf Attopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Minecraft Forge 1.5.2 sürümüne girince "üzgünüz Minecraft başlatılamadı" diye bir hata veriyor her türlü yöntemi denedim ama olmadı buradaki çözümleri bile.
Minecraft Forge 1.5.2 sürümüne girince "üzgünüz Minecraft başlatılamadı" diye bir hata veriyor her türlü yöntemi denedim ama olmadı buradaki çözümleri bile.
Çözüm Remzi Yusuf 1 Eylül 2024 The Shorekeeper dedi: Log dosyasının içeriğini buraya kod bloğu içinde atın. Genişletmek için tıkla... Hata ayrıntılarında "unable to prepare assets for download" diyor. Hangi log dosyası peki. Böyle şeyler yazıyor. Hocam ben çözdüm legacy adında JSON tarzı bir dosya yükledim oldu.
The Shorekeeper dedi: Log dosyasının içeriğini buraya kod bloğu içinde atın. Genişletmek için tıkla... Hata ayrıntılarında "unable to prepare assets for download" diyor. Hangi log dosyası peki. Böyle şeyler yazıyor. Hocam ben çözdüm legacy adında JSON tarzı bir dosya yükledim oldu.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.750 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2024 #2 Log dosyasının içeriğini buraya kod bloğu içinde atın. Artı 0 Eksi
KS KS Remzi Yusuf Attopat Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 The Shorekeeper dedi: Log dosyasının içeriğini buraya kod bloğu içinde atın. Genişletmek için tıkla... Hata ayrıntılarında "unable to prepare assets for download" diyor. Hangi log dosyası peki. Böyle şeyler yazıyor. Hocam ben çözdüm legacy adında JSON tarzı bir dosya yükledim oldu. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-09-01 151442.png 11 KB · Görüntüleme: 81 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
The Shorekeeper dedi: Log dosyasının içeriğini buraya kod bloğu içinde atın. Genişletmek için tıkla... Hata ayrıntılarında "unable to prepare assets for download" diyor. Hangi log dosyası peki. Böyle şeyler yazıyor. Hocam ben çözdüm legacy adında JSON tarzı bir dosya yükledim oldu.