Üzmeyecek markalar nelerdir?

Marka ismi verip de "sorun yaşamazsın" denilmez. Her markanın kötü ürünleri oluyor maalesef. Mesela MSI için de bazı seriler hiç önerilmiyor diye hatırlıyorum.

DELL ve Asus tamir gerekmez ve dayanır. PC tamiricisinde çalıştım hep HP ve Acer notebook gelirdi.

Her markada sorun yaşayabilirsin önemli olan o markanın iyi bir ürünü olması markasıda büyük marka olursa iyi olur.

Üzmeyecek tek bir marka var ASUS o da. Tek bir sorunlu ürünleri vardı GTX1600 serisinde. Tam hatırlamıyorum hangisi olduğunu. Onun dışında sorunlu tek bir ürünlerini duymadım daha. MSI Gigabyte falan her ne kadar sağlam marka diye bilinse de çöp denilebilecek ürünleri oluyor bazen. Fiyat performans tarafında INNO3D üzmez. Adamlar sadece ekran kartı yapıyor ve iyi yapıyorlar işlerini. Kötü bir model yapmadılar daha 3000 serisinden itibaren.

Bu revaçta üzmeyen MSI diye biliyorum. Doğru mudur? HP'den uzak dur diyenler var. Marka ismi verir misiniz?

Şu an kullandığım laptopum Lenovo öneririm. Ayrıca arkadaşımdan duyduğum kadarıyla MSI, ekstradan ASUS markalarını öneririm. Laptop deyince aklıma top 3 olarak bu markalar geliyor. Aralarından sadece Lenovo'yu kullandım ve şu an kullanıyorum(yaklaşık 1 buçuk yıldır kullanıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…