Üzülünce kahkaha atmak

Olabilir hiçbir yerde bir yazı yok bunun hakkında. Sanki çok sevdiğim birisi ölse bile kahkaha atacakmışim gibi geliyor.
En yakın arkadaşlarımdan biri, cama yumruk atmış. Sağ kolunu kullanamama ihtimali varmış. Haberi alınca, aynı tepkiyi verdim. Bilerek de olmuyor bu. İçimde geliyor sadece.

Ne alaka ben burada bu durumdan rahatsız olup konu açıyorum sen daha iyi olamazsın diyorsun.
Özellikle spoiler içinde yazdım ki konuyu bozmasın. Şaka olduğunu anlamanız gerekirdi. Batman'e çok ilginiz yok sanırım. Zaten durumunuzla alakalı yapabileceğiniz şeyler için arkadaşlar yardımcı olmuş bana ayrı bir şey söylemek düşmez. Alınılacak bir şey yazmadım.

Özellikle spoiler içinde yazdım ki konuyu bozmasın. Şaka olduğunu anlamanız gerekirdi. Batman'e çok ilginiz yok sanırım. Zaten durumunuzla alakalı yapabileceğiniz şeyler için arkadaşlar yardımcı olmuş bana ayrı bir şey söylemek düşmez. Alınılacak bir şey yazmadım.
Dc izlemiyorum ondan hem de bu durum çok canımı sıktığı için biraz gerildik kusura bakma.

Az önce hayatımda ilk defa sevdiğim kıza aracılı bir şekilde açıldım. İlk defa reddedildim, ilk defa kabul edilmedim, ilk defa yıkıldım... Peki ben ne yaptım? Aracı olan arkadaşım benim yerime üzülüyorken, ben oyun oynamaya devam ettim ve işe yaradı. En iyisi de o benim onu sevdiğimi biliyor olsa da o beni bilmiyorum sanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı