Çözüldü Ufak hareketlerde farenin yavaş hareket etmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metroboom1n

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller öncelikle. Uzun zamandır benim için sıkıntı çıkaran bir konudan bahsetmek istiyorum. Farenin ufak hareketler yaparken yavaşladadığını fark ettim ve Valorant gibi FPS tarzı oyunlar oynarken bu ekstra bir şekilde fark ediliyor. Örneğin fareyi kısa mesafeli iki nokta arasında git gel yaparken mouse sanki yavaşlıyormuş gibi oluyor ve istediğim şekilde hareket etmiyor. Fakat bu sorun hızlı hareket ettirdiğimde gerçekleşmiyor. Yaşadığım bu sorunu bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

(Mouse sadece Valorant'ta değil her türlü konuda aynı şekilde sıkıntı çıkarıyor, masaüstünde bile)

Çözüm
Fakat bu sorun hızlı hareket ettirdiğimde gerçekleşmiyor. Yaşadığım bu sorunu bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Denetim Masası > Fare > İşaretçi Seçenekleri > İşaretçi hassasiyetini arttır butonunun tikini kaldırın.
1687812104920.png

Burası tikliyse tiki kaldırıp deneyebilir misin? Fare ayarlarından buraya ulaşabilirsin.

Dediklerinizi yaptım düzeldi gibi duruyor fakat şu andada sanki hassasiyetim artmış gibi hissediyorum bunun olması normal midir?
Evet normaldir, Mouse hassasiyetinizi dengelemek için koyulmuş bir ayardır.
Elinizin alışması biraz sürebilir eğer isterseniz hassasiyetinizi bir tık düşürebilirsiniz.

Dediklerinizi yaptım düzeldi gibi duruyor fakat şu andada sanki hassasiyetim artmış gibi hissediyorum bunun olması normal midir?
Evet, o ayar mouse hareketlerinize göre hız ayarlaması yaptığı için onu kapattıktan sonra sürekli aynı kalan bir hızı kullanıyorsunuz. Bu da hızlanmış gibi hissetmene sebep olmuş olabilir. Yine aynı yerden hassasiyeti düşürebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı