UFC 4 bugün piyasaya sürüldü ama internette kutulusu yok

Oyun Makinesi

Hectopat
Abilerim iyi günler diyerim EA sports Ufc 4'ü X box One X için alacaktım oyun 14.08.2020 yani bugün çıkışını yapacaktı fakat Hepsiburada Trendyol D&r MediaMarkt gibi yerlere düşmemiş sanırsam yazıyorum hiçbir şey çıkmıyor alabileceğim iki yer var konsoldaki Store ve Amazon dacd Key veriyor ben sıkıldığım zaman sattığım için kutulu tercih ediyorum elimde kalmasın diye bu normal mi geçici birşey mi yoksa gelmezmi kutulusu?

Kutulu olunca CD mi oluyordu içinde? CD kullanan kalmadı galiba 😁
Konsol kullanıcıları kutulu almayı tercih ediyorlar. Çünkü minimum 200-400 verip sıkıldıklarında o civarı fiyatlara tekrardan satabiliyorlar. Dijital alınca öyle olmuyor.

Konsol kullanıcıları kutulu almayı tercih ediyorlar. Çünkü minimum 200-400 verip sıkıldıklarında o civarı fiyatlara tekrardan satabiliyorlar. Dijital alınca öyle olmuyor.
Xbox'ı bilmem ancak PS4'de dijital tercih edenlerin sayısı az değil. PS Store indirimleri çok sağlam oluyor ve PS kardeşliği yapanlar dijitali tercih ediyor. (PS4 kullanıcısıyım)

Xbox'ı bilmem ancak PS4'de dijital tercih edenlerin sayısı az değil. PS Store indirimleri çok sağlam oluyor ve PS kardeşliği yapanlar dijitali tercih ediyor. (PS4 kullanıcısıyım)
Az değil zaten biliyorum. Tercih meselesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı