PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.456 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye Dün 07:19 #1 Normalde hep 1000 TL'ye düşüyordu. Bugüne kadar en büyük indirimi aldı, almayı düşünenler alsın ℅80'den aşağısına da düşmez zaten. UFC™ 5 OlabildiÄince Gerçek store.playstation.com İndirim bitiş tarihi: 2.12.2025 Son düzenleyen: Moderatör: Dün 09:43
Normalde hep 1000 TL'ye düşüyordu. Bugüne kadar en büyük indirimi aldı, almayı düşünenler alsın ℅80'den aşağısına da düşmez zaten. UFC™ 5 OlabildiÄince Gerçek store.playstation.com İndirim bitiş tarihi: 2.12.2025
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.428 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:05 #3 Şu oyunu neden PC'ye getirmiyorlar anlamıyorum.
OMxk5 Hectopat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 408 Çözümler 1 Dün 13:24 #4 balkann dedi: Şu oyunu neden PC'ye getirmiyorlar anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Konsol sattıran bir oyun da değil kendisi. Ona rağmen sadece konsola yapıyorlar oyunu. Bende çok istiyordum zamanında Pc'ye çıkarsınlar diye ama çıkartmıyorlar. Belki şimdi EA el değiştirdiği için yeni Ufc'yi Pc'ye de çıkartırlar.
balkann dedi: Şu oyunu neden PC'ye getirmiyorlar anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Konsol sattıran bir oyun da değil kendisi. Ona rağmen sadece konsola yapıyorlar oyunu. Bende çok istiyordum zamanında Pc'ye çıkarsınlar diye ama çıkartmıyorlar. Belki şimdi EA el değiştirdiği için yeni Ufc'yi Pc'ye de çıkartırlar.