UFC 5 alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba UFC 4'ü severek oynuyorum. UFC 5 almaya deger mı? Şu anda 4000 liradan 2000 liraya dusmus. Karıyer modunu oynuyorum sadece. Cok farklılıkları var mıdır? Deger mı almaya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba UFC 4'ü severek oynuyorum. UFC 5 almaya deger mı? Şu anda 4000 liradan 2000 liraya dusmus. Karıyer modunu oynuyorum sadece. Cok farklılıkları var mıdır? Deger mı almaya?

UFC4 hiç oynamadım UFC5 de maksimum 10 saat oynamışımdır ama 5 aşırı realistic geliyor gözüme bence %50 indirimle alınabilir.

Alınır. Ufc 2'yi 40 saat kadar kariyer modunda oynamıştım. Ufc 5'i de Ea Play aylık üyeliği ile indirip denedim keyifliydi. Ama satın almadım bana 1 ay oynamak yetmişti. Yalnız bu sizin dediğiniz Ultimate edition sürümü bundan 2-3 ay öncesine kadar 1600 TL'ye düşüyordu. Yine düşerse 1600'e almak daha kârlı olur. Ama daha düşer mi emin de değilim. Siz almaya karar veremiyorsanız benim gibi aylık üyelik alın Ea Play. Oradan oynayın. Bu arada elinizde Ufc 3 yoksa Ea Play aldığınızda onu da satın alabilirsiniz ekstra olarak 200 küsür TL'ye. Hâla satışı var ama Ea play üyelikle satın alınıyor sadece.

Bence Alınmaz çünkü fiyatı pahalı ama eğer çok istiyorsan al denedim birazcık iyiydi ama her zaman WWE2K24 oynuyorum daha guzel gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı