UFC 5 hangi Game Pass'e gelecek?

AhmetimenPower

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM - Asus Radeon 7800XT - AMD Ryzen 5 7600 - 1TB SSD - 200HZ 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Game Pass'a galiba UFC 5 ya gelmiş ya gelecekmiş ama hangi game Pass'a yani konsoldakine mi PC'dekine mi? Ya da Ultimate Edition vardı galiba, ikisi için de geçerli game passti. Onu alınca gelir mi?

EA Sports UFC 5 oyunu Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için, Xbox series x|s konsollarında ve bulut üzerinden oynanabilirken, PC platformunda mevcut değildir.

Merhaba. Game Pass'a galiba UFC 5 ya gelmiş ya gelecekmiş ama hangi game Pass'a yani konsoldakine mi PC'dekine mi? Ya da Ultimate Edition vardı galiba, ikisi için de geçerli game passti. Onu alınca gelir mi?
Ultimate tek farkı hem pcde hem de konsolda kullanılabilir olması. UFC de konsola geleceği için konsol gamepass almanız yeterli.

EA Sports UFC 5 oyunu Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için, Xbox series x|s konsollarında ve bulut üzerinden oynanabilirken, PC platformunda mevcut değildir.

Anladım hocam peki UFC 3 PlayStation'da kaç TL biliyor musun?

Ultimate tek farkı hem pcde hem de konsolda kullanılabilir olması. UFC de konsola geleceği için konsol gamepass almanız yeterli.
Anladım hocam bide ufc 3 PlayStation 5 Te kaç TL biliyormusun

UFC3 eski UFC5 yeni.
Haliyle UF3 eski ama gende eğlenceli, UFC5 daha modern daha gerçekçi senin bileceğin iş dostum.

Örnek olarak ben BF1 daha çok severek oynuyorum BF2042 oynamam zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…