Arda_1905 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 UFC 5 kariyer oynuyorum fakat hiçbir maçta rakibimi yere alamıyorum, antrenman yaparken alabiliyorum fakat maçta hiçbir şekilde olmuyor, çözümü nedir?
UFC 5 kariyer oynuyorum fakat hiçbir maçta rakibimi yere alamıyorum, antrenman yaparken alabiliyorum fakat maçta hiçbir şekilde olmuyor, çözümü nedir?
xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 6 Nisan 2025 #2 Arda_1905 dedi: UFC 5 kariyer oynuyorum fakat hiçbir maçta rakibimi yere alamıyorum, antrenman yaparken alabiliyorum fakat maçta hiçbir şekilde olmuyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam L2'ye basılı tutarken kare + x veya üçgen + yuvarlağa aynı anda basmanız gerekiyor. Bunları yaparken de sol analogla rakibin üstüne doğru yürümeniz ve rakibe yakın olmanız gerekiyor. Bunları yaptığınız halde olmuyor mu? Artı 0 Eksi
Arda_1905 dedi: UFC 5 kariyer oynuyorum fakat hiçbir maçta rakibimi yere alamıyorum, antrenman yaparken alabiliyorum fakat maçta hiçbir şekilde olmuyor, çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam L2'ye basılı tutarken kare + x veya üçgen + yuvarlağa aynı anda basmanız gerekiyor. Bunları yaparken de sol analogla rakibin üstüne doğru yürümeniz ve rakibe yakın olmanız gerekiyor. Bunları yaptığınız halde olmuyor mu?