UFC hafif siklet kemerini sizce kim alır?

Sizce Kim kazanır?

• İslam Makhacev

Oy: 10 83,3%
  • Arman Tsruykan

Oy: 1 8,3%
  • Charles Oliveria

Oy: 1 8,3%

• Oy verenlerin toplamı
    12

Aziz Lucifer

Hectopat
Yer
Belarus Minsk
Conor mcgregor olaylarının hafif üstünü kapatarak hafif siklet hakkında görüş ve yorumlarımızı belirtebileceğimiz bir konu olsun istedim. Hafif sikletin güncel şampiyonu İslam makhacev. Sıralamada 1. arman tsruykan 2. charles oliveria. Çok yüksek ihtimalle kemer maçında arman tsruykan İslam makhacev eşleşmesini görüceğiz. Sizce hangisi kazanır? İslam kemerini korur mu? Yoksa arman dağıstanı yıkabilir mi? Ayrıca ankete benim gibi Charles'ın şampiyon olması için tüm servetini verebilecek agaparatorlar için seçenek koydum. Ayrıca bir de bazıları illia Topuria'nın kilo alıp İslam ile kemer maçına çıkacağı söyleniyor. Bu söylenti hakkında ne düşünüyorsunuz?
@The Notorious hocamızı da hemen bu konuya etiketleyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İslam, Arman'ı ayrık karar ile yenecek.
Arman'ın pes etmeme konusunda ne kadar kararlı olduğunu Charles ile yaptığı maçta gördük hocam. Adam resmen kendini boğdurmamak için çözmesi imkansız giyotinlerde, kilitlerden kendine milimlik nefes payı çıkararak kurtuldu. Her seferinde aha şimdi tap verecek dediğim ama herifin tap vermediği o kadar çok an oldu ki, harbi şaştım kaldım.

O yüzden İslam'ın da Arman'ı tap ettirebileceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Yakın bir maç olacak ama şampiyonun kemerini almak için şampiyonu yenmek değil, domine etmek gerekir. Bunun en net örneğini Jon jones vs Dominic Reyes maçında gördük.
Charles ise muhtemelen bu maçın galibi ile kemer maçına çıkacak zaten hali hazırda Chandler ile olan maçında oldukça formda olduğunu gösterdi ama hala eski zayıflıkları devam ediyor. Charles maç esnasında domine edilse bile bir şekilde karşı tarafı aniden bitirecek potansiyeli olduğu kadar domine etse bile bir şekilde tap verebilecek ya da knockout olabilecek bir potansiyele de sahip. Ki bunun en bariz örneğini ilk saniyesinden itibaren domine ettiği, evire çevire dövdüğü Chandler maçında son raundda az kalsın TKO olacağını gördüğümüzde anladık.
Gönül ister ki Charles o kemeri İslam'dan alsın ama çok yüksek ihtimalle İslam VS Charles 1 maçının tekrarı gibi olacak.
Ek olarak İslam kemerini Arman ve Charles'a karşı koruyabilirse çok yüksek ihtimalle tüy siklete kilo kesip İlia Topuria'yı isteyip çifte şampiyonluğa göz dikecek.

Ama bir sürpriz olup da Arman, islam'ı yenerse yüzde 99.9 rövanş maçı yapılır ve Charles başka birisi ile kapışır, yine yenerse rövanş maçının kazananı ile çıkar.
Yani Charles'ın kazanmasının en keskin yolu İslam'ın, Arman'ı. Kendisinin ise İslam'ı yenebilmesinden geçiyor.
Başarılar Do Bronx, gönlümüz seninle.

@Aziz Lucifer sen ne diyorsun bu işe. Alır mı Charles kemeri hoca efendi?

Son düzenleme:
İslam ayakta kötü olmasada iyi bir dövüşçü değil. Arman boğulmamakla beraber ayakta İslami fazla zorlar. Bu yüzden islam tüm maç armanı yerde bir sağ bir sola sürükleyecek muhtemlen. İslam Arman'ı yenerse Charles islam maçında Charles'ın yenmesini çok isterim. Ama İslam'ın charles karşısında kaybetmesine çok düşük ihtimal veriyorum. Gönül ister Charles o kemeri beline takıp cıvık cıvık hareketler yapsın. Ama yok arkadaş! Arman her ne kadar ermeni olsada islam'ı yenmesine harbi sevinirim. Şu hafif siklette Dağıstan dominasyonunu bitirebilir belki. Ama İslam armana ayakta şans tanımaz. Maçın daha ilk saniyesinden yere düşürüp yerde boğuşmaya başlarlar. Khamzat Orta siklet şampiyonu olursa sevinirim ancak İslam'ın hafif siklette gerçekten artık yenilmesini istiyorum. Buarada illia topuriada bence fazla küçümseniyor. Ama bence İslam'la tüy siklette maç yaparlarsa islam çok zorlancak. Hafif siklette dövüşmek bile bence topuria'yı zorlamaz.

sen ne diyorsun bu işe. Alır mı Charles kemeri hoca efendi?
Çok zor. İslam formdan düşeceğe benzemiyor. Ama belki bir ihtimal Arman galibiyeti sonrası İslam maçında Charles çok ufak bir ihtimal olsada galibiyet alabilir. Ancak üstad'ımıza hafif siklette yol gözükmüyor. Aslında kilo alıp velter siklete geçse khamzat mentaltysi hesabı ile. Belal muhammedi tokat manyağı yapar bence. Belal Charlesa karşı maçı uzatamaz. Charles onu eninde sonunda boğar.

Hocam herif, Poirier'ı yedi ayakta nasıl ayakta iyi değil. İslam, Khabib gibi sadece güreşci olarak tanınmamak için Poirier gibi bir striker a karşı ayakta gitti

Ek olarak olası bir İslam V İlia maçında İlia'nın net olarak alacağını düşünüyorum.

Belal-Leon maçı hayatımda izlediğim en keyifsiz kemer maçı olabilir. Leon nasıl kemer almış onu bile sorguladım. Herif aldı aldı çuval gibi yere vurdu Leon'u resmen.

Hocam herif, Poirier'ı yedi ayakta nasıl ayakta iyi değil. İslam, Khabib gibi sadece güreşci olarak tanınmamak için Poirier gibi bir striker a karşı ayakta gitti
İslam bence bir yere kadar iyi ayakta. Güreş tarafı hep daha baskın İslam'ın. Ayrıca bende illia'ya güveniyorum. İllia İslam'ı fena becerir gibime geliyor. Belal çok zevksiz dövüşçü. Charles baba onun bir ağzını yüzünü dağıtsada keyiflensek.

İslam konusunda haklsınız hocam. Ek olarak İlia'da sporu kafaya takmış Conor gibi olduğu için favorilerimden birisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…