UFC izlenir mi?

pyeso

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sorum basit yeni hobiler edinmek istiyorum. Bu aralar UFC karşıma çok çıkmaya başladı. Nedir bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli bir zamandır takip ediyorum. İlginizi çekebilecek bir şey öğrendikçe, daha fazla öğrenilecek şey ortaya çıkıyor. Farklı dövüş sanatları ile ilgili öğreniyorsun. Eğer dövüş sanatlarına ilgin varsa, deneyebilirsin. Sorun olursa, bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.

Merhaba sorum basit yeni hobiler edinmek istiyorum. Bu aralar UFC karşıma çok çıkmaya başladı. Nedir bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Bu arada sanırım motorsporlarıyla ilgilisiniz, yakın zamanda Spa 24h, Nürburgring 24h falan var. Endurance yarışlarına da bakabilirsiniz, bakmadıysanız.

UFC'de iyi maçlar için uzun süre beklemen gerekiyor, izlenir ama bende ara ara izlerdim sıkıyor. Dedem eskiden işe gitmeden sabaha karşı hep televizyondan Boks maçları izler dururmuş, Muhammed Ali zamanı ona bile UFC maçlarını izlettiğimde yüreği kaldırmadı. Kısaca kan dövüş daha az kurallı karma dövüş seversen sana göre.

Pandemiden beri izliyorum. UFC karma dövüştür. Bazı kişiler güreş'in bol bol kullanılmasina karşı duruyor ancak ufcde tüm dövüş sanatları serbesttir. Ufcde belirli başlı kurallar vardir bunların haricinde genelde ekstra kurallar yoktur. İstersen rakibini güreşin ile boğarak maçı kazan istersen boks kullan ve yüzünü dağıtıp nakavt et. Bu tamamen sporcunun dövüş stiline bağlı. Ama UFC son yıllarda hiç olmadığı kadar kaliteli olduğunu düşünüyorum özellikle khabib'in 2020 yılında bırakması ile maçlar daha zevkli oldu. Ayrıca herangibir UFC dövüşçüsünü sikletin alt sıralarında diye aşağı görmeyin. UFC'ye katılmak çok çok zordur ve buranın en kötü görülen dövüşçüsü bile belirli bir kalitenin üstündedirki oraya girebilmiştir. Dövüş kartlarını izlerken bunu bilerek izleyin bu size maçlarda daha çok heyecan hissetirir özellikle alt sıradaki dövüşcüler sikletin üstlerine çıkmak için canla başla dövüştüğü için çok daha fazla rekabet ve heyecan var.

Belli bir zamandır takip ediyorum. İlginizi çekebilecek bir şey öğrendikçe, daha fazla öğrenilecek şey ortaya çıkıyor. Farklı dövüş sanatları ile ilgili öğreniyorsun. Eğer dövüş sanatlarına ilgin varsa, deneyebilirsin. Sorun olursa, bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım.

Bu arada sanırım motorsporlarıyla ilgilisiniz, yakın zamanda Spa 24h, Nürburgring 24h falan var. Endurance yarışlarına da bakabilirsiniz, bakmadıysanız.
Evet şuan nürburgring 24 saat var ve Ayhancan güven de var lider götürüyor şuan yan masamda açık tutmaya çalışıyorum

Teşekkür ederim herkese yardımcı olduğunu için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı