DODO91 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11. Gen, MX350, 8/256. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci. 26 Ağustos 2023 #1 Ufkun sınırı gelmiş mağazama, zaten fazla VP yatıran biri değilim, B7 F/P ürününü sizce alsam mı? Ya da başka önerileriniz var mı? Biriktiriyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Ufkun sınırı gelmiş mağazama, zaten fazla VP yatıran biri değilim, B7 F/P ürününü sizce alsam mı? Ya da başka önerileriniz var mı? Biriktiriyim mi?
LyrexAT Centipat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 26 Ağustos 2023 #2 DODO91 dedi: Ufkun sınırı gelmiş mağazama, zaten fazla VP yatıran biri değilim, B7 F/P ürününü sizce alsam mı? Ya da başka önerileriniz var mı? Biriktiriyim mi? Genişletmek için tıkla... Almayın hocam. Aslında size kalmış. Ben pek valorant oynamıyorum ama para yatırmayı doğruda bulmuyorum.
DODO91 dedi: Ufkun sınırı gelmiş mağazama, zaten fazla VP yatıran biri değilim, B7 F/P ürününü sizce alsam mı? Ya da başka önerileriniz var mı? Biriktiriyim mi? Genişletmek için tıkla... Almayın hocam. Aslında size kalmış. Ben pek valorant oynamıyorum ama para yatırmayı doğruda bulmuyorum.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 26 Ağustos 2023 #3 DODO91 dedi: Ufkun sınırı gelmiş mağazama, zaten fazla VP yatıran biri değilim, B7 F/P ürününü sizce alsam mı? Ya da başka önerileriniz var mı? Biriktiriyim mi? Genişletmek için tıkla... Alınır.
DODO91 dedi: Ufkun sınırı gelmiş mağazama, zaten fazla VP yatıran biri değilim, B7 F/P ürününü sizce alsam mı? Ya da başka önerileriniz var mı? Biriktiriyim mi? Genişletmek için tıkla... Alınır.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2023 #4 Tipi pek hoş değil animasyonu yok galiba daha iyi skinler alınabilir ama sizin hoşunuza gitmişse alın.
Tipi pek hoş değil animasyonu yok galiba daha iyi skinler alınabilir ama sizin hoşunuza gitmişse alın.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #5 LyrexAT dedi: Almayın hocam. Aslında size kalmış. Ben pek Valorant oynamıyorum ama para yatırmayı doğruda bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de Valorant çöpüne para yatırmak yerine adamakıllı oyun alınmalı.
LyrexAT dedi: Almayın hocam. Aslında size kalmış. Ben pek Valorant oynamıyorum ama para yatırmayı doğruda bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de Valorant çöpüne para yatırmak yerine adamakıllı oyun alınmalı.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2023 #6 Oyuna para yatırmazdım. Onun yerine ihtiyacım olan bir ürün alırdım.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 26 Ağustos 2023 #7 Ben olsam almazdım ama tabii ki size kalmış.
şifre20 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 1.544 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2023 #8 Adonis31 dedi: Bence de Valorant çöpüne para yatırmak yerine adamakıllı oyun alınmalı. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da seçkin alınabilir mesela orada değerleniyor.
Adonis31 dedi: Bence de Valorant çöpüne para yatırmak yerine adamakıllı oyun alınmalı. Genişletmek için tıkla... CS:GO'da seçkin alınabilir mesela orada değerleniyor.
LyrexAT Centipat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 26 Ağustos 2023 #9 Adonis31 dedi: Bence de Valorant çöpüne para yatırmak yerine adamakıllı oyun alınmalı. Genişletmek için tıkla... Yani hocam CS2 geliyor. Valorant oynar mıyız belli değil. Çıktı çıkacak zaten.
Adonis31 dedi: Bence de Valorant çöpüne para yatırmak yerine adamakıllı oyun alınmalı. Genişletmek için tıkla... Yani hocam CS2 geliyor. Valorant oynar mıyız belli değil. Çıktı çıkacak zaten.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 26 Ağustos 2023 #10 DODO91 dedi: Ufkun sınırı gelmiş mağazama, zaten fazla VP yatıran biri değilim, B7 F/P ürününü sizce alsam mı? Ya da başka önerileriniz var mı? Biriktiriyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence alınmaz tasarımı berbat ve sade.
DODO91 dedi: Ufkun sınırı gelmiş mağazama, zaten fazla VP yatıran biri değilim, B7 F/P ürününü sizce alsam mı? Ya da başka önerileriniz var mı? Biriktiriyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence alınmaz tasarımı berbat ve sade.