Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 29 Kasım 2024 #1 Ufl 5 Aralıkta duyuruldu ama sadece PS ve Xbox'da olduğu görülüyor. PC'ye çıkacak mı? Çıkmayacaksa ne zaman çıkacağına dair bir haber var mı?
Ufl 5 Aralıkta duyuruldu ama sadece PS ve Xbox'da olduğu görülüyor. PC'ye çıkacak mı? Çıkmayacaksa ne zaman çıkacağına dair bir haber var mı?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 Evet çıkacak. Steam sayfası var ve yakında duyurulacak. UFL™ on Steam Сreate your own FC for free. Build your dream squad & prove your skills globally. store.steampowered.com
Evet çıkacak. Steam sayfası var ve yakında duyurulacak. UFL™ on Steam Сreate your own FC for free. Build your dream squad & prove your skills globally. store.steampowered.com
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 29 Kasım 2024 #3 The Real Ferid dedi: Evet çıkacak. Steam sayfası var ve yakında duyurulacak. UFL™ on Steam Сreate your own FC for free. Build your dream squad & prove your skills globally. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Çıkacağını ben de biliyorum sorduğum şey ne zaman çıkacağına dair bir bilgi var mı?
The Real Ferid dedi: Evet çıkacak. Steam sayfası var ve yakında duyurulacak. UFL™ on Steam Сreate your own FC for free. Build your dream squad & prove your skills globally. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Çıkacağını ben de biliyorum sorduğum şey ne zaman çıkacağına dair bir bilgi var mı?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #4 Swearr dedi: Çıkacağını ben de biliyorum sorduğum şey ne zaman çıkacağına dair bir bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal 5 aralıkta tüm platformlara çıkacak çünkü çıkış tarihi 5 aralıkta diye duyuruldu. Hatta dün Ronaldo hikayesinde de paylaştı.
Swearr dedi: Çıkacağını ben de biliyorum sorduğum şey ne zaman çıkacağına dair bir bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal 5 aralıkta tüm platformlara çıkacak çünkü çıkış tarihi 5 aralıkta diye duyuruldu. Hatta dün Ronaldo hikayesinde de paylaştı.
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 29 Kasım 2024 #5 The Real Ferid dedi: Büyük ihtimal 5 Aralıkta tüm platformlara çıkacak çünkü çıkış tarihi 5 Aralıkta diye duyuruldu. Hatta dün Ronaldo hikayesinde de paylaştı. Genişletmek için tıkla... Bende gördüm fakat sadece Xbox ve PS'den bahsedilmiş ondan sordum.
The Real Ferid dedi: Büyük ihtimal 5 Aralıkta tüm platformlara çıkacak çünkü çıkış tarihi 5 Aralıkta diye duyuruldu. Hatta dün Ronaldo hikayesinde de paylaştı. Genişletmek için tıkla... Bende gördüm fakat sadece Xbox ve PS'den bahsedilmiş ondan sordum.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #6 Swearr dedi: Bende gördüm fakat sadece Xbox ve PS'den bahsedilmiş ondan sordum. Genişletmek için tıkla... 5 aralık gelince göreceğiz az kaldı.
Swearr dedi: Bende gördüm fakat sadece Xbox ve PS'den bahsedilmiş ondan sordum. Genişletmek için tıkla... 5 aralık gelince göreceğiz az kaldı.
Gamer_06 Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #7 The Real Ferid dedi: 5 Aralık gelince göreceğiz az kaldı. Genişletmek için tıkla... PS için tam sürümü çıktı fakat PC için 5 Aralıkta çıkacak çünkü 12 Eylül'den ertelenmişti.
The Real Ferid dedi: 5 Aralık gelince göreceğiz az kaldı. Genişletmek için tıkla... PS için tam sürümü çıktı fakat PC için 5 Aralıkta çıkacak çünkü 12 Eylül'den ertelenmişti.
KoLpAzAn Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri -ASUS PRIME B660MK D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5333MHz (OC) M.2 Anakart -Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm İşlemci -ASUS GeForce DUAL RTX 3050 OC 8GB GDDR6 128Bit Nvidia Ekran Kartı -GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram -Kingston 500GB SNV2S/500G Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 3500MB / Yazma 2100MB) Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UFL Türkiye X hesabında, oyunun PC versiyonunun 2025'in ilk çeyreğinde çıkacağını açıklamışlar...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UFL Türkiye X hesabında, oyunun PC versiyonunun 2025'in ilk çeyreğinde çıkacağını açıklamışlar...
7 759894 Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 561 Çözümler 7 2 Aralık 2024 #9 KoLpAzAn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UFL Türkiye X hesabında, oyunun PC versiyonunun 2025'in ilk çeyreğinde çıkacağını açıklamışlar... Genişletmek için tıkla... Resmi sayfası mı uflnin
KoLpAzAn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UFL Türkiye X hesabında, oyunun PC versiyonunun 2025'in ilk çeyreğinde çıkacağını açıklamışlar... Genişletmek için tıkla... Resmi sayfası mı uflnin
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 2 Aralık 2024 #10 759894 dedi: Resmi sayfası mı ufalanin. Genişletmek için tıkla... Resmi değil fakat Türkçe olarak paylaşıyor. Ama doğru haber.
759894 dedi: Resmi sayfası mı ufalanin. Genişletmek için tıkla... Resmi değil fakat Türkçe olarak paylaşıyor. Ama doğru haber.