7 759894 Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 561 Çözümler 7 2 Aralık 2024 #11 Swearr dedi: Resmi değil fakat Türkçe olarak paylaşıyor. Ama doğru haber. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et orijinal sayfasını buldum 5 Aralık demişler
Swearr dedi: Resmi değil fakat Türkçe olarak paylaşıyor. Ama doğru haber. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et orijinal sayfasını buldum 5 Aralık demişler
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 2 Aralık 2024 #12 759894 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et orijinal sayfasını buldum 5 Aralık demişler. Genişletmek için tıkla... PS ve Xbox'da çıkacak 5 Aralıkta.
759894 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et orijinal sayfasını buldum 5 Aralık demişler. Genişletmek için tıkla... PS ve Xbox'da çıkacak 5 Aralıkta.
7 759894 Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 561 Çözümler 7 2 Aralık 2024 #13 UFL | Early Access sayfasını da buldum orada 5 Aralık yazıyor
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 2 Aralık 2024 #14 Daha Steam'de tarihi bile duyurulmadi.
7 759894 Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 561 Çözümler 7 2 Aralık 2024 #15 Swearr dedi: PS ve Xbox'da çıkacak 5 Aralıkta. Genişletmek için tıkla... PS'ye çıktı galiba Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oynayanlar var çünkü PS'den
Swearr dedi: PS ve Xbox'da çıkacak 5 Aralıkta. Genişletmek için tıkla... PS'ye çıktı galiba Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oynayanlar var çünkü PS'den
Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 2 Aralık 2024 #16 759894 dedi: PS'ye çıktı galiba Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oynayanlar var çünkü PS'den. Genişletmek için tıkla... Bunları bilemiyorum ama PC'de 5 Aralıkta çıkmayacak.
759894 dedi: PS'ye çıktı galiba Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et oynayanlar var çünkü PS'den. Genişletmek için tıkla... Bunları bilemiyorum ama PC'de 5 Aralıkta çıkmayacak.