D durulovic Hectopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 25 8 Haziran 2024 #11 Spiker Melih Gümüşbıçak olmuş yorumcuyu bilmiyorum
yushy Decapat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #12 181951 dedi: Nasıl olmadı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır, ertem şener veya Hasan mustan seslendirmedi anlamında dedim Selim Galipoğlu seslendiriyor.
181951 dedi: Nasıl olmadı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır, ertem şener veya Hasan mustan seslendirmedi anlamında dedim Selim Galipoğlu seslendiriyor.
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 10 Haziran 2024 #13 Spiker çöp ötesi olmuş, gol olunca normal sevinç olmadan "ve gol" kelimesini kullanıp gol sevincine geçiyor; hiç eklemeselerdi iyi olurmuş.
Spiker çöp ötesi olmuş, gol olunca normal sevinç olmadan "ve gol" kelimesini kullanıp gol sevincine geçiyor; hiç eklemeselerdi iyi olurmuş.