TuncayKRK Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 29 24 Şubat 2020 #1 Ufo ısıtıcının camından flash ışığı gibi bir ışık çıktı ve artık çalışmıyor. Rezistans teli kopmuş olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2020
Ufo ısıtıcının camından flash ışığı gibi bir ışık çıktı ve artık çalışmıyor. Rezistans teli kopmuş olabilir mi?
taylandurdu Hectopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 24 Şubat 2020 #2 TuncayKRK dedi: Ufo ısıtıcının camından flash ışığı gibi bir ışık çıktı ve artık çalışmıyor. Rezistans teli kopmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet benim başıma gelmişti rezistans alıp değiştirdim cayır cayır çalışıyor. Isıtma ve Soğutma Yedek Parçaları ve Fiyatları - n11 Yedek Parça ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Yedek Parça çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu da aldığım ürünün linki
TuncayKRK dedi: Ufo ısıtıcının camından flash ışığı gibi bir ışık çıktı ve artık çalışmıyor. Rezistans teli kopmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet benim başıma gelmişti rezistans alıp değiştirdim cayır cayır çalışıyor. Isıtma ve Soğutma Yedek Parçaları ve Fiyatları - n11 Yedek Parça ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Yedek Parça çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu da aldığım ürünün linki